Çözüldü Essential kit confing düzenlememe yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meşale Network

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BonserTinas

Discord:

Wakfu#0025

arkadaşlar elimdeki essential kits cofing dosyasını düzenlememe yardım edermisiniz

itemlerin kırılmasını istemiyorum birde zırh korumaları ve kılıç büyüleri çalışmıyor büyülü olduklarıda gözükmüyor

damage_all yazan kısımlar keskinlik büyüsünü temsil ediyor yani damage_all: 10 ise keskinlik 10 anlamına geliyor

protection_environmental yazan kısımlar koruma büyüsünü temsil ediyor protection_environmental: 10 ise koruma 10 demek

dig_speed yazan kısımlar verimlilik büyüsünü temsil ediyor dig_speed: 10 verimlilik 10 demek , ama çalışmıyor hiçbiri

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan ulaşabilirsiniz config dosyasına

daha kolayı var itemleri elinle hazırlayıp /kitcreate yada /createkit komutunu kullan tam hatırlamadım onu büyüleri siliniyorsa essentials config de enchant ile ilgili bir ayar var onu değiştirmen gerekli büyülerin silinmemesi için bide /deletekit ile yanlış yaptıysan kiti silebilirsin
essentialsX kullanırsan olur dediklerim son sürümünü kullanmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl