Çözüldü Essential kit Büyü Sınırlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BombaciA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BombaciA

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
asa

Discord:

asa

Essential Plugin'den bir kit açıyorum ve ItemEdit kullanarak bu kite büyü ekliyorum. Box PvP sunucusu kurduğum için biraz abartılı büyü seviyeleri vermek istiyorum. Ancak kiti oyun içinde aldığımda, elime istediğim büyü seviyeleri gelmiyor; oyun sanki büyü seviyelerini kısıtlıyor.

Kit.yml dosyasını kontrol ettiğimde herhangi bir hata bulunmuyor, büyü seviyeleri de istediğim şekilde görünüyor. Buna rağmen oyun içinde kit'i aldığımda, belirttiğim seviyelerin altında büyüler geliyor. Bu durumun sebebi ne olabilir? Acaba plugin ya da sunucu ayarlarında düzeltmem gereken bir şey mi var? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!

Essentials'ın config.yml dosyasındaki "unsafe-enchantments: false" kısmını "true" olarak değiştirip deneyebilir misin? Eğer bu işe yaramazsa, PlayerKits eklentisini kullanmayı deneyebilirsin.

Essentials'ın config.yml dosyasındaki "unsafe-enchantments: false" kısmını "true" olarak değiştirip deneyebilir misin? Eğer bu işe yaramazsa, PlayerKits eklentisini kullanmayı deneyebilirsin.
Çok Teşekkür Ederim Deneyeceğim:)

Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.
Tekrardan Merhaba Yardımınız için çok teşekkür ederim unsafe-enchantments: false ayarını yaptım ve oldu iyi günler dilerim:)

Tekrardan Merhaba Yardımınız için çok teşekkür ederim unsafe-enchantments: false ayarını yaptım ve oldu iyi günler dilerim:)
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl