AsinPW
MORE BEER!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tasarım hakkında fikirlerinizi iletebilirsiniz.
Son düzenleme:
Yorumun için teşekkürler. altın kelime; denemek.Hocam bune ama ya niye bu kadar iyisin sen :D
Yorumun için teşekkürler. yaptık bir şeyler ?Bayağı iyi olmuş, elinize sağlık. ^^
Yorumun için teşekkürler. kalite, peşinde onun gibi insanlarıda getirir :):'D Ekip müq
O ne? yeniyor mu?
Yılın Tasarımcısı flamasını almaya hak kazandınız omg
voodoo... Yorumun için teşekkürler.ooo büyülendim gayet iyi başarılar.
Elimden geldiğince Türkiye kalitesinin üzerine çıkmaya çalıştım. Yorumun için teşekkürler.Klasik tasarımlardan uzaklaşarak ortaya güzel bir çalışma çıkarmışsın, çok hoş duruyor ellerine sağlık.
kashiandwazaki
Cevabın için teşekkürler. Henüz acemi olduğumu düşünen bir tasarımcı olarak senin söylediklerini çok dikkate alıyorum ve bunun hep yararını gördüm. İdolümsün kral.Yorumun için teşekkürler. altın kelime; denemek.
İdol alınmak güzel bir duygu :) umarım hedeflerine ulaşırsın, başarılar.Cevabın için teşekkürler. Henüz acemi olduğumu düşünen bir tasarımcı olarak senin söylediklerini çok dikkate alıyorum ve bunun hep yararını gördüm. İdolümsün kral.
Yorumun için teşekkürler. emeğimizin karşılığını aldık diyelim :-)konu tasarımı muazzam olmuş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!