Eski tip sunucular hakkında (Factions & Pvp)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ymacbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 910

ymacbey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ymacturk

Discord:

ymacturk

Merhabalar,oyuna yaklaşık 4-5 yıldır girmiyordum.Şu günlerde oynanacak faction pvp server aradığımda karşıma hep 1000-2000 kişinin olduğu skyblocklu serverler çıkıyor.Faction pvp lerine girdiğimde de sistemler çok değişmiş,eskisi gibi warp orman,market vs yok herşey sanala dönmüş market yazıyorsunuz karşısına market açılıyor tablo şeklinde.
Kısacası eski zamanlardaki gibi işleyen bildiğiniz sunucu var mı? /warp orman'ı /warp market'i olan.Dükkan kurup arsa alabildiğimiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

AvianaTR ve İnciCraft diyeyim kısaca, eski arkadaşlar anlarlar.Bu tarz sunucu kaldı mı?

Son düzenleme:
Dostum eski faction culardan değilim ama ormanı editi marketi kalanı ve en fazla v6 sı olan bir factions sunucusuna sahibim.

Play.blade-mc.comstersen Bi gelip bakabilirsin.

Play.craftrosi.tk kaldı

Merhabalar,oyuna yaklaşık 4-5 yıldır girmiyordum.Şu günlerde oynanacak faction pvp server aradığımda karşıma hep 1000-2000 kişinin olduğu skyblocklu serverler çıkıyor.Faction pvp lerine girdiğimde de sistemler çok değişmiş,eskisi gibi warp orman,market vs yok herşey sanala dönmüş market yazıyorsunuz karşısına market açılıyor tablo şeklinde.
Kısacası eski zamanlardaki gibi işleyen bildiğiniz sunucu var mı? /warp orman'ı /warp market'i olan.Dükkan kurup arsa alabildiğimiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

AvianaTR ve İnciCraft diyeyim kısaca, eski arkadaşlar anlarlar.Bu tarz sunucu kaldı mı?
herkes kendi reklamını yapmış boş boş. Arda senin sunucunda op. insan kandırma.
oyna.provanas.com
play.konyacraft.com

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl