Sol Reklam

Eski Sunucular Hakkında Gelinde Biraz Konuşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Graydeth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.152
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Graydeth

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Puanlar
3.870
Yer
Ankara
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

_kkayaaa

Arkadaşlar bu eski sunucular gibi sunuculara ne oldu ya?
Bir tek ben özlemiyorumdur sanırım. 2016 Zamanındaki OPSkyblock bile kaliteliydi şimdi ne oldu böyle?

Tekrar açılsa oynanmaz mı aslında bence çok oynanır fikirleriniz ne bunlarda veya eskisi gibi olan sunucular var mı günümüzde varsa bi yardımcı olunda girip oynayalım ya <3

uniocraft dönmedikten sonra gerisi kurtarmaz.

İlk oynadığım sunucuyu hatırlamıyorum misafirlikteydim bir abinin bilgisayarda açıktı oynamıştım faction. Ondan sonra ilk oynadığım sunucu legendcraft'tı güzeldi o günler. "Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldik."

adventure time..

İlk oynadığım sunucuyu hatırlamıyorum misafirlikteydim bir abinin bilgisayarda açıktı oynamıştım faction. Ondan sonra ilk oynadığım sunucu legendcraft'tı güzeldi o günler. "Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldik."
eskiden güzeldik 1.13 sürümünden sonra minecraft sunucuları böyle kaynaşma amacıyla değil de sanki bi gelir kapısı amacıyla kurulmuş gibi bir görüntü veriyor 2014 zamanlarında bazı sunucu kurucularıyla skypeda hasbihal yaptığımı hatırlarım şimdi kurucuyla bırak konuşmayı attığın arkadaşlık isteğini kabul etmiyor ilgi sıfır sıfır sıfır.

eskiden güzeldik 1.13 sürümünden sonra minecraft sunucuları böyle kaynaşma amacıyla değil de sanki bi gelir kapısı amacıyla kurulmuş gibi bir görüntü veriyor 2014 zamanlarında bazı sunucu kurucularıyla skypeda hasbihal yaptığımı hatırlarım şimdi kurucuyla bırak konuşmayı attığın arkadaşlık isteğini kabul etmiyor ilgi sıfır sıfır sıfır.
Çoğu sunucu sahibi para için yapıyor dediğin gibi. Oyuncuları da müşterisi gibi görüyor. Ne kadar ürün alırsan o kadar özel ilgi gösteriyor. Boş zamanlarında da 300-500 kişilik discordunda en üstte güzel gözüküyor muyum diye profiline bakıp egosunu tatmin ediyor.

LCTR Network geri dönüyor bu eski sunucuyu bekleyebilirsin

legendcrafttr.net

ankamc kuruculuğu yapmıştım 250-300 bandını gördüğümde heyecandan yerimde duramıyordum ne günlerdi

SaklıOyuncu sunucusunu oynayan veya hatırlayan 1 kişi bile çıkmaz sanırsam

LCTR Network geri dönüyor bu eski sunucuyu bekleyebilirsin

legendcrafttr.net
Gerçekten ilk kurucular tarafından kurulursa belki gelebilirim. Umarım başarılı olursunuz. İyi forumlar dilerim.

ankamc kuruculuğu yapmıştım 250-300 bandını gördüğümde heyecandan yerimde duramıyordum ne günlerdi
O kadar aktif çeken sunucum olmadı ama 300'e yakın aktifi olan sunucularda rehberlik yapmıştım. Çok zor günlerdi.

Lctr network geri dönüyor diyorlar, ama kuran kişi zamanenin SST KURUCUSU, duyumsuz adlı varlık Şimdi ki adıyla DuySad, sanırım. Emin değilim, o çok severdi DUYLARI. :)))"

SaklıOyuncu sunucusunu oynayan veya hatırlayan 1 kişi bile çıkmaz sanırsam
Yıllar önce girmiştim öyle bir sunucuya. Faction sunucusuydu, arsalar vb. eklenen ilk sunucuydu sanırım. 8 yıl falan oldu, pek hatırlamıyorum, ama o günleri gerçekten çok özledim. O zamanlar çok saftık, bembeyazdık. Kavga etsek, birbirimize sövsek bile, o dönem asla bende karanlık bir his uyandırmıyor çünkü o kadar güzeldi ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!