Eski Skyblock mu? Yeni Skyblock mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zyph0rr

Founder of RedTedNW
Elmaslar
282
Minecraft
Zyph0rr

Discord:

ZINKKK

2018-2021 arası, özellikle corona döneminde çoğumuz Minecraft Skyblock sunucularında deli gibi zaman harcıyorduk. O zamanlar çiftçi sistemi, minyon sistemi, otomatik kazma sistemleri yoktu. Her şey daha çok emek ve grind üzerineydi. Şimdi ise yeni nesil sistemlerle oyun kolaylaştı ama bazılarına göre eski tadı kalmadı.

Siz hangi tür Skyblock sunucularını daha çok seviyorsunuz?

• Emek odaklı, eski tip grind’lı sistemler mi?
  • Yoksa yeni nesil, minyonlu/otomatik sistemli Skyblock’lar mı?
  • Belki de ikisinin ortası?

Fikirlerinizi merak ediyorum 👇

Emek odaklı, eski tip grind’lı sistemler tabikide.

Her ikisi tartışılamaz bir seviye her şey zamanında her şeyin ilki güzeldir derler ya tabiki her şeyin başlangıcı olan o eski emek sunucuları her zaman kalbimizin en üst seviyesinde yer alıyor ama şuan artık tercih etmiyorum yenilikçi odaklı takılmaya çalışıyorum

eski iyidir, eski güzeldir

eskisi güzel, yeni skyblocklar'da nerdeyse her şey otromatik artık. maden kazma otomatik, farm toplama otomatik, uğraşacak iş kalmıyor bence oyunda artık. önceden her sistem için bir build yapılırdı, uğraş olurdu. Spawner mı aldın onun için farm buildi yapardın, kaktüs farmı mı yaptın toplayacak sistem yapman gerekirdi. artık nerdeyse her şey otomatik olduğu için oynama hevesi daha çabuk bitiyor. eskiden redstone sistemleri, spawner farmları vs için günler harcadığımı bilirim

Eskiler eskiden güzeldi, yeni fikirler yenilikçi adımlar atıldıkça her zaman yenilere daha önem vereceğiz. Bizler için geçmişte kalmış gelişmeyi bırakmış sunucular değil her daim yenilikçi fikirlerle gelişme aşamasında olan sunucular daha önemli.

eski sunucuların yerini hiçbirşey alamaz o tadı da veremez

yeni nesiller çok saçma geliyor artık bana kesinlikle eski.

Tartışmasız eski skyblock.

Sky pek oynamam ama eski sky'ı hatırlıyorum, güzeldi de bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl