Eski serverimize geri döndük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha öncesinde survival serverimiz vardı +50 online çekiyordu üstelik 2 haftada başardık bunu. Fakat bir admin gelip serverin tüm maplerini silince yedegide olmadıgından dolayı sunucuyu kapattık skyblock gündem oldugu için skyblock açmayı denedik. Adamlar bot degil sadce survival zamanından yanımızda olanlar. Eğer başaramazsak survival geri dönmeyi düşünüyoruz.
Doğruları söyleyemiyorlar ben bu oyuncu tipini çok gördüm .

Malesef Kusura Bakma Ama Özellik Bakımından Diğer Serverlerden Biraz Geri Olabilir onlardan Ayıran +1 Özellik Göremedim İpeksinin %50 şansla spawneri düşürmesi haricinde ?

Biz farklıyızı sadece oyun olarak algılamakdan vazgeçin plugin paketimiz alıntı degil bir çok yerden toplanıp kendimize göre editlenmiş bir paket bizim çapımızdaki sunucuların hangisi kendi paketini yapıyor örnek gösterebilirmisin ?
Toplantı Paketlerle Kendimize Ait Denilemez Plugin paketini Sıfırdan Yapsaydınız Daha Güzel Olurdu.

Konu tasarımı hostingin vermiş olduğu bi konu tasarımı galiba onun dışında haritalar geliştirilmeli ve sistemler klasik olmuş. Başarılar dilerim.
İyi forumlar
•​

Hiçbir farklı yanınız yok maalesef.Zaten olan sistemleri farklıymış gibi belirtmişsiniz.Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl