Eski serverimize geri döndük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavsiyelerim
oyuna girince verilen bloklar ada açınca siliniyor çok sinir bozucu
mod oyunda herkeze şimşek atıyor chatte garip sohbet dönüyör (sunucuyu kimlere emanet ettiğine dikkat et)
sağ taraftaki boardını biraz güzelleştirebilirsin
adadan düşünce item gitme muhabbeti çok garip çok hard oynadım ama sen baya aşmışsın dostum
76802

map kendinizin olabilirdi son osmanılın mapi olmuş kendinize özel sistemde yok

Toplama editleme ile alıntı aynı şey ayrıca pakette çok açık var kendiniz baştan yapın ileride sorun yaşayabilirisniz
Dostum ilk server maceram degil eleştirilere açığım ama konuyu başka yerlere çekiyorsunuz paketi alıp direk kullanmadım toplama bir paket Tavsiyen içinde teşekkür ederim.

"Farklıyız" kelimesini yanlış anlamış olmalısınız. Diğer sunuculardan hiç bir farkınız yok, ve paketiniz haritalarınız alıntı.
Konu tasarımınızdan bashetmek istemiyorum.
Konu tasarımında iddalı degiliz. Ayrıca farklılıgı sadece oyun olarak anlamayın lütfen oyun içindeki dialoglar ve yaş kitlesi olarak da düşünebilirsin.

MAP ALINTI ARENA ALINTI SANDIKLAR ALINTI PLUGİN PAKETİ ALINTI KONU TASARIMI ALINTI KENDİNİZ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN RİCA EDİYORUM EMEĞE SAYGISIZLIKTIR.
Emeğe saygısızlık sizin yaptığınızdır hocam kusura bakmayın ilk önce forumdaki yazılanları okuyun ondan sonra eleştri yapın yeni map yapıyoruz zaten. Konu tasarımı nereden alıntı ? Keyubu hazırladı tasarımı.

Tavsiyelerim
oyuna girince verilen bloklar ada açınca siliniyor çok sinir bozucu
mod oyunda herkeze şimşek atıyor chatte garip sohbet dönüyör (sunucuyu kimlere emanet ettiğine dikkat et)
sağ taraftaki boardını biraz güzelleştirebilirsin
adadan düşünce item gitme muhabbeti çok garip çok hard oynadım ama sen baya aşmışsın dostum
Ekli dosyayı görüntüle 76802
Tavsiyelerinizde geliştiricez hocam teşekkür ederim :)

Hilesiz demeniz çok saçma durmuş yani sonuçta skyblock da hile ile kimin işi olur ?

Ah be iddianız çok büyük başardığınız şey hmm... ne bileyim iddianız kadar büyük değil ama olsundu başarılar dilerim.

güzel server elinize sağlık
Selam oyun parası karşılığıyla buraya yazı yazan arkadaş : ) )
Oldukça iyi ve güzel bir server ping neredeyse hiç olmuyor
Çok iyiy bi server
Diğer SkyBlock serverlarından kat kat daha iyi ve fazlasıyla eğlenceli en iyi SkyBlock serveri herkesi bekliyoruz. Gelmediyseniz çok geç değil yeni oyuncular için fazlasıyla yerimiz var...
Selam oyun parası karşılığıyla buraya yazı yazan arkadaş : ) )v
Süper olmuş Yarı op Yarı Emek bi server gelişmeniz dilegiyle Enes_kral
Şu Ana Kadar Oynadığım ve Oynayacağınız En İyi Server Belki da Buradadır?
Lagsız ve Sorunsuz En İyi ve En Kaliteli Server BuzCraft.Ml
Haydi Ne Bekliyorsun?
Sen de Aramıza Katıl :)

Ah be iddianız çok büyük başardığınız şey hmm... ne bileyim iddianız kadar büyük değil ama olsundu başarılar dilerim.
Arena var kill aura vs. yasak ve nuker yasak dostum ondan dolayı öyle dedik. Teşekkür ederim eleştirin için..

Daha yeniyiz dostum skyblockda yavaş yavaş geliştiricez kendimizi ha diyince olmuyor tek başıma da yapabildigim şimdilik bu. Teşekkür ederim yorumun için.

Böyle bot adamları toplayıp egomu kasıyorsun artık orasını bilemem 8gb serveri ziyan etmişsin kardeşim . KALİTELİYMİŞ BEYLER Dağılın . 8GB Server yerine 4 gb alıp adam gibi konu tasarımı plugin ve map yaptırabilirdin tabi kendine kalmış ... GELİŞEMEZ
Daha öncesinde survival serverimiz vardı +50 online çekiyordu üstelik 2 haftada başardık bunu. Fakat bir admin gelip serverin tüm maplerini silince yedegide olmadıgından dolayı sunucuyu kapattık skyblock gündem oldugu için skyblock açmayı denedik. Adamlar bot degil sadce survival zamanından yanımızda olanlar. Eğer başaramazsak survival geri dönmeyi düşünüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl