Eski serverimize geri döndük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz farklıyız derken mapler hazır konu ytasarım hazır herkeste olan sistemler sıradan

Bu kadar iddiali bir bildirim attırıp SONOSMANLI SKYBLOCK PLUGIN PAKETINI aynen kullanmanız kaliteyide gösteriyor zaten.

Sunucu paketi son osmanlı nın son paketi sanırım ama genede güzel bi sunucu başarılar dilerim

Biz farklıyız derken mapler hazır konu ytasarım hazır herkeste olan sistemler sıradan
Maplerimizi değiştiriyoruz hocam konu tasarımı konusunda başarılı degilim teşekkür ediyoruz.

Bu kadar iddiali bir bildirim attırıp SONOSMANLI SKYBLOCK PLUGIN PAKETINI aynen kullanmanız kaliteyide gösteriyor zaten.
Biz farklıyızı sadece oyun olarak algılamakdan vazgeçin plugin paketimiz alıntı degil bir çok yerden toplanıp kendimize göre editlenmiş bir paket bizim çapımızdaki sunucuların hangisi kendi paketini yapıyor örnek gösterebilirmisin ?

Lütfen daha fazla uzatıp alıntı değil demeyin. Bu paket düpedüz alıntı. Market bile o pakettekinin aynısı.
Hocam eğer eleştri ise amacınız discorddan görüşebiliriz. Amacınız servere bakmaya gelen oyuncuların fikrini değiştirmek ise ayıp ediyorsunuz.
Ben plugin paketini alıp pat diye kullanmadım emek var sonucunda her bi detayında pluginer degilim kimseyede güvenmiyorum tek başıma kurdum sunucuyu elimden gelen bu. Anlayışınız için teşekkür ederim. Dediginiz gibi uzatmaya gerek yok.

Hocam eğer eleştri ise amacınız discorddan görüşebiliriz. Amacınız servere bakmaya gelen oyuncuların fikrini değiştirmek ise ayıp ediyorsunuz.
Ben plugin paketini alıp pat diye kullanmadım emek var sonucunda her bi detayında pluginer degilim kimseyede güvenmiyorum tek başıma kurdum sunucuyu elimden gelen bu. Anlayışınız için teşekkür ederim. Dediginiz gibi uzatmaya gerek yok.
Eleştiri dozunu kaçırdıysa kusuruma bakmayın özür dilerim. Sunucunuzda başarılar!

Eleştiri dozunu kaçırdıysa kusuruma bakmayın özür dilerim. Sunucunuzda başarılar!
Teşekkür ediyorum dostum eleştri kabul ediyoruz her zaman fakat hırsızmışcasına bi tepki yiyince bende çıkışmış olabilirim kusura bakmayın sizde :)

Toplama editleme ile alıntı aynı şey ayrıca pakette çok açık var kendiniz baştan yapın ileride sorun yaşayabilirisniz

"Farklıyız" kelimesini yanlış anlamış olmalısınız. Diğer sunuculardan hiç bir farkınız yok, ve paketiniz haritalarınız alıntı.
Konu tasarımınızdan bashetmek istemiyorum.

MAP ALINTI ARENA ALINTI SANDIKLAR ALINTI PLUGİN PAKETİ ALINTI KONU TASARIMI ALINTI KENDİNİZ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN RİCA EDİYORUM EMEĞE SAYGISIZLIKTIR.

"Farklıyız" kelimesini yanlış anlamış olmalısınız. Diğer sunuculardan hiç bir farkınız yok, ve paketiniz haritalarınız alıntı.
Konu tasarımınızdan bashetmek istemiyorum.
Tamamen Haklısınız Merak Edip Girdim Birde, Hüsran :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl