Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bugun sunucuma girince çok şaşırdım birisi saldırmış arakdaşlarımla oynadıgım bir sunucuydu
yani nedn boyle yaptıgını cozemedim en son ben çıkarken save almıştım sonra adam girip her yeri patlatmış save almış
ben eski save dosyalarımı bulup yükleyebilirmiyim yardım edermisiniz???
Merhabalar bugun sunucuma girince çok şaşırdım birisi saldırmış arakdaşlarımla oynadıgım bir sunucuydu
yani nedn boyle yaptıgını cozemedim en son ben çıkarken save almıştım sonra adam girip her yeri patlatmış save almış
Sunucuda save aldığınızda sadece son yaptığınız değişiklikler kaydetmektedir. Save den sonra yapılanlar ve birdaha save aldıklarında sizin aldığınız save kaybolur. Böyle bir durumda karşılaşmak istemiyorsanız sunucunuzun paketinin yedeğini alabilirsiniz.
Yedeğiniz yoksa maalesef fakat dünya klasörüne sağ tıklayıp > özellikler > son değişikliklerde bir kayıt dosyası varsa yükleyebilirsiniz o yoksa maalesef.