Çözüldü eski savelerimi nerden bulurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearkan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
fearkan

Discord:

Demirkan#0113

Merhabalar bugun sunucuma girince çok şaşırdım birisi saldırmış arakdaşlarımla oynadıgım bir sunucuydu
yani nedn boyle yaptıgını cozemedim en son ben çıkarken save almıştım sonra adam girip her yeri patlatmış save almış
ben eski save dosyalarımı bulup yükleyebilirmiyim yardım edermisiniz???

Merhabalar bugun sunucuma girince çok şaşırdım birisi saldırmış arakdaşlarımla oynadıgım bir sunucuydu
yani nedn boyle yaptıgını cozemedim en son ben çıkarken save almıştım sonra adam girip her yeri patlatmış save almış
paketinizin yedegini almalıydınız o saveleri nasıl bulursunuz hakkında bir fikrim yok :/

Sunucuda save aldığınızda sadece son yaptığınız değişiklikler kaydetmektedir. Save den sonra yapılanlar ve birdaha save aldıklarında sizin aldığınız save kaybolur. Böyle bir durumda karşılaşmak istemiyorsanız sunucunuzun paketinin yedeğini alabilirsiniz.

Yedeğiniz yoksa maalesef fakat dünya klasörüne sağ tıklayıp > özellikler > son değişikliklerde bir kayıt dosyası varsa yükleyebilirsiniz o yoksa maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl