Eski Oyunları Geri İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Eski Oyunlar Geri İstiyoruz! TrustWars Vardı Artık Hiç Biryerde Yok Eskiden Rush Vardı BedWarsa Çevirdiler SkyBlocku Batırdılar Artık Tüm Sunucular OPSkyBlock Oldu
Rushda Gerçekten Çok Eğleniyorduk TNT İle Yatakları Patlatıyorduk Demir Generatorlarından Demir Almak İçin Kavga Felan Ediyorduk Güzel Günlerdi. Ve Sonra TrustWars Geldi İlk Geldiğinde Çok Popüler Olmuştu Ama Sonra Kaldırdılar Cillop Gibi Oyunu. SkyBlocku Değiştirdiler OPSkyBlock Yaptılar İşte En Kötüsüde Buydu
OPSkyBlockta - Off Elmas Bloklarım Bitti!
Normal SkyBlockta - Warp Markete Gideyimde Biraz Odun Alayım!

Umarım Konu'mu Beğenmişsinizdir İyi Forumlar.

Merhabalar,

Kesinlikle görüşleriniz çok doğru fakat sunucuların bu tür sistemlere yönelmesinin sebebi oyuncuların kendisini zengin hissetmesidir. Bu şekilde sunucuları daha çok ilgi görür. Maalesef ki oyuncuların çoğu böyle yerlere yöneldiği için eski sistemleri görmek çok zor. Ben de eski sistemleri çok severim fakat sadece benim sevmemle olmuyor.Bu arada fikirlerini forumumuz da dile getirdiğin içinde çok teşekkür ederiz.

Merhabalar,

Kesinlikle görüşleriniz çok doğru fakat sunucuların bu tür sistemlere yönelmesinin sebebi oyuncuların kendisini zengin hissetmesidir. Bu şekilde sunucuları daha çok ilgi görür. Maalesef ki oyuncuların çoğu böyle yerlere yöneldiği için eski sistemleri görmek çok zor. Ben de eski sistemleri çok severim fakat sadece benim sevmemle olmuyor.Bu arada fikirlerini forumumuz da dile getirdiğin içinde çok teşekkür ederiz.
Haklısınız.

Evet gerçekten'de öyle ama napalım yeni nesil'E uygun bu daha akımlı yani.

Rush gerçekten güzel bi minigames'di.

Minecrafttı ilk oynadığımda skyblock ile başlamıştım. Adamı kırıktaştan yapıyordum. En yüksek maks. 1000 leveldi. Üzeri olan kişilerde ya vip almış kişiler yada kurucu arkadaşlarıydı.

Artık herkes "OP" türünde açıyor bunun sebebi oyuncuların bolluğu sevmesi. Artık eski skyblock serverleri kalmadı diyebilirim. Bu foruma ilk başladığımda op sunucular yeni yeni artıyordu şimdi ise hepsi OP. Artık o tatlı rekabet kalmadı.

Artık herkes "OP" türünde açıyor bunun sebebi oyuncuların bolluğu sevmesi. Artık eski skyblock serverleri kalmadı diyebilirim. Bu foruma ilk başladığımda op sunucular yeni yeni artıyordu şimdi ise hepsi OP. Artık o tatlı rekabet kalmadı.

Katılıyorum önceki açtığım bi sunucu günde +300'iken Bi ara bi baktım +20 +30 kalmış.

Unutmayın, yeni akıma uymak para kazandırır o yüzden böyle zaten artık. Eskiden paraya bakılmıyordu :)

Mcsg yi özledim be

ahhahaha aynen

Op skyblock sunucumu açıyorum ve bende çok severek isterdim normal skyblock açmak ama elde değil. Milletimiz ücretsiz şeyleri emek vermeden başarıya ulaşmalarını sevdikleri için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl