Sol Reklam

Çözüldü Eski İtemsAdder Paketlerini Yeni Sürüme Geçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mustafa2355

Koydum Çalışma Masasını
Exemit
Elmaslar
5
Puanlar
3.995
Minecraft
Mustafa2355
Merhaba ben itemsAdder'in 3.0.0 sürümünü kullanıyordum paketi 1.19.4 Sürümüne Aldım İtemsAdder çalışmadı bende 3.5.0-rc2 sürümüne geçirdim ama esi data klasöründeki paketleri yeni content klasörüne nasıl geçireceğim onu bilmiyorum yardım edermisinz.

Şimdiden kolay gelsin, ben kısaca anlatmaya çalışayım nasıl yapacağını:
Öncelikle contents içerisine kaynak paketi dosyanı örneğin ben sunucudaki bazı eşyaların klasör adı için kaiys kullanıyorum o isimde bir klasör aç
Bu klasörün içine configs ve resourcepack isminde 2 farklı klasör daha oluştur (Buradaki configs eski sisteme göre item_pakcs)
Resourcepacks içerisine gir ve içerisine assets isminde başka bir klasör daha oluştur
Sonra bu assets içerisinde kaiys adında (kendi dosyan neyse ben kaiys ile devam ediyorum) bir klasör daha oluştur
son açtığın klasöre eski sistemde bulunan resource pack dosyandaki kaiys in içinde bulunan texture model font sound her ne varsa hepsini direkt bunun içine at
Contents kısmına geri dön ve oradan kaiys klasörüne tekrar gir
Oluşturduğun configs klasörünü aç
Eski sistemde bulunan items pack içerisinde kaiys in içinde ne varsa hepsini buraya at

Ve bu kadar eğer çok fazla dosyan varsa çok uğraştırıyor tekrardan kolay gelsin

resourcepacki contents içinde hangi adla oluşturcam

onu demiyorum Bu klasörün içine configs ve resourcepack isminde 2 farklı klasör daha oluştur demişsin ya resourcepacki hangi adla oluşturayim

1690626702004.png
1690626708309.png
1690626714219.png
1690626719822.png

Resourcepack e girince assets yapıp tekrar aynı isimde dosya oluşturuyorsun
Content den ilk dosyaya girdiğinde sadece configs ve resourcepack olacak dosya isimleri

saol çok teşekkür ederim

texture packlarin yerini değiştirdiğinden dolayı bazen textureları bozulup mor olabiliyor onlarda blockbench kullanarak yeni konumlarını belli etmen gerek.

texture packlarin yerini değiştirdiğinden dolayı bazen textureları bozulup mor olabiliyor onlarda blockbench kullanarak yeni konumlarını belli etmen gerek.
block bench e gerek yok zaten dosya içerisinde txt gibi açıp düzenlenebiliyor ayrıca bu dosya geçirme işlemini dediğim gibi yaparsa hiç bir dosya konumu bozulmuyor o yüzden sıkıntı olmayacaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı