- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- meriodaas
Discord:
burakaksam_
burakaksam_
profesor7037
Krynto06
Telif hakkı alınmamışsa aç gitsin hiç bişey olmaz.Merhabalar 2023 de açılmış 3-4 ay aktif olup kapatılmış bir minecraft sunucusu var bende ismi hoşuma gittiği için araştırdım fakat sahiplerine ulaşamadım bu sunucunun domainini alıp açarsam herhangi birşey olurmu?
grainbyrook
grainbyrook
e-devlet üzerinden şirket ve marka patenti sorgusu yapılabilirsinşirketleşmişmi bilgim yok sorun olmaz ise açıcam isimi domaini yenilenmemiş
burakaksam_
AquaMCDomain ismini Buraya yazarsan ilgili kişiler görebilir bende merak ettim eğer bildiğim domain ismiyse bilgili verebilirim
aniltr_
burakaksam_
sıkıntı ozaman isim önerin bariyıllardır kullanılan bir isim, bana göre işler büyüdüğünde senin adına sıkıntı çıkabilecek bir domain. .com olarak yıllardır kullanılan bir domain adı.
hiç bir sorun olmaz bu isimde şirket olsa da sorun olmaz sadece marka tescili varsa sıkıntı yaşarsın domainin eski bir tarihte alınmış olması hiç bir şeyi değiştirmezsıkıntı ozaman isim önerin bari![]()
burakaksam_
aydınlatma için sağol bu isimde herhangi bir şirket görünmüyor domain onlarda farklı bir domain alıp açarsam sıkıntı olurmu acabahiç bir sorun olmaz bu isimde şirket olsa da sorun olmaz sadece marka tescili varsa sıkıntı yaşarsın domainin eski bir tarihte alınmış olması hiç bir şeyi değiştirmez
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!