Bluter
Öfkelen, ışığın giderek sönmesine karşı öfkelen.
- Elmaslar
- 323
Discord:
Bluter#0074
Hepinize merhaba. Ben Bluter. Bugün sizler için eski ama beğeneceğiniz 15 oyun listesini derledim. Aralarında ki eski oyunlar olduğu için normal bir bilgisayarda her türlü çalışıyor. Hadi listemize geçelim !
10- Crash Time 3
Piyasaya Sürülme Tarihi: 27 Kasım 2009
Geliştirici: Synetic GmbH
Yayıncı: İndiePub
Platformlar: PC, Xbox 360
Fiyat: 11 TL
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Flatout 2'de ki çarpışma yetmedi mi ? Ve biraz daha gerçekçilik arıyorsanız işte Crash Time 3 tam size göre bir oyun. Gerçekçilik ve grafikleri o döneme göre gerçekten ileride. Oyunda polis arabası, canavar kamyonlar, sürat arabaları, ağır arabalar hatta ambulanslar, dolmuşlar bile sürebiliyorsunuz. Oyunda sivil araçlarda olmak üzere 40'tan fazla araç bulunuyor. Polis görevlerini yaparken birilerinin arabalarının tekerleklerine vurabiliyoruz, ve ya yola dikenli tel koyabiliyoruz. Eğer gerçekçilik ve patlama, aksiyon istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz.
9- Sniper Elite
Piyasaya Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2005
Geliştirici: Rebellion
Platformlar: Playstation 2, PC, Xbox 360 ve Playstation 3
Yayıncılar: Rebellion, 505 Games, Namco, NC2 France, Microids ve Buka Entertainment
Fiyat: 15 TL
Evet belkide diğer Sniper Elite oyunları bilgisayarınızda açılmıyor ya da nostalji yapmak istiyorsunuz. O zaman Sniper Elite'in ilk oyunu kesinlikle muhteşem. Hem gizli hem de sesli bir şekilde çatışmaya girebiliyorsunuz. İster yakından ya da uzaktan hedefinizi saf dışı bırakabiliyorsunuz. Dönemine göre kesinlikle güzel bir oyun. Atmosferi 2. Dünya Savaşı fakat gerçekten size sesleri ve müzikleri bunu hissettiriyor. Eğer daha önce Sniper Elite oynadıysanız oyun size yabancılık çektirmeyecektir. Kafalara dikkat !
8- Ultimate Spider-Man
Piyasaya Sürülme Tarihi: 19 Eylül 2005
Motor: Treyarch
Platformlar: Playstation 2, Xbox, Nintendo DS, Game Boy Advance, GameCube ve PC
Geliştiriciler: Treyarch, Beenox, Vicarious Visions ve Hands-On Mobile
Yayıncılar: Taito, Activision ve Hands-On Mobile
Oyunu indirmek için
En sevdiğim Örümcek Adam oyunlarında birisi. Grafikleri aynı çizgi roman gibi çok hoş ve kendine özgü. Kontrolleri biraz zor ama oynadıkça alışıyorsunuz. Oyunda ki düşmanlarımız gerçekten çok güzel yani büyük bir düşman ile savaştığımız hissediyoruz. Eğer eğlence ve dövüş istiyorsanız kesinlikle önereceğim oyunlardan birisi. Ayrıca oyunda Örümcek Adamı ve Venom'u kontrol ediyoruz. Ve oyunda ilerledikçe yeni kostümlerde açılıyor. Hadi Örümcek daha çok işimiz var.
7- Vin Diesel Wheelman
Piyasaya Sürülme Tarihi: 24 Mart 2009
Motor: Unreal Engine
Tasarımcı: Flint Dille
Platformlar: Playstation 3, Xbox 360 ve PC
Geliştiriciler: Midway Games, Tigon Studios, Midway Studios - Newcastle
Oyunu indirmek için
Eğer birisi bana "Bir aktörün oyunu var mıdır ?" diye sorsa büyük ihtimalle Vin Diesel Wheelman derdim. Oyun GTA'ya yakın bir oyun. Ama oyunda patlama, silah ve araç sürme daha öne çıkarılmış. Crash Time + GTA'nın karışımı bir oyun olmuş. Oynadım ve gerçekten de güzeldi. Eğer GTA'yı çok sevmiyorsanız ama onun tarzında bir oyun arıyorsanız kesinlikle bu oyunu oynamalısınız. Ayrıca oyunun bazı kısımları Hızlı ve Öfkeli'de ki sahneler çok benziyor. Bilemeyiz belki de bir gün Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli oyunu çıkarttırmak isteyebilir.
6- Stranglehold
Piyasaya Sürülme Tarihi: 5 Eylül 2007
Platformlar: Xbox 360, Playstation 3, PC
Geliştiriciler: Midway Games, Tiger Hill Entertainment
Yayıncılar: Midway Games, Succes ve ND Games
Oyunu indirmek için
Eğer Max Payne'i oynadıysanız ve ona benzer bir oyun arıyorsanız Stranglehold tam size göre bir oyun. Oyunda ki bir çok şey Max Payne'e benziyor ve harika. Silahlar, ağır çekimde vurma, vurulma, sağa ve sola zıplama gibi bir çok animasyon Max Payne üzerinde var ama eğer tazeleme yapmak istiyorsanız oyunu kesinlikle oynamalısınız ve grafikleri gerçekten müthiş. Eğer oyunu zevk ile oynadıktan sonra "Keşke 2.'si çıksa da oynasak" diyebilirsiniz. Ve grafikleri gerçekten o döneme göre güzel ve ileride olmuş. Kesinlikle oynamalısınız.
5-Hitman Blood Money
Piyasaya Sürülme Tarihi: 26 Mayıs 2006
Platformlar: Xbox 360,Xbox, PC ve Playstation 2
Geliştiriciler: IO Interactive ve Morpheme Wireless Ltd.
Fiyat: 20,50 TL
Büyük ihtimalle bu efsane oyunu biliyorsunuzdur. Gizlilik oyunlarının abisi olarak da adlandırabiliriz. Oyun kesinlikle müthiş. Gerek müzikleri, atmosferi, animasyonları, sessizliği ve taktikleri gerçekten çok hoş. Ama oyunun her bölümü kolay değil. Bazıları çok basit bir düşünce ile yapılabiliyor. Ama bazılarında ise strateji üretmeniz gerekebilir. Hatta bir yeri bulduktan sonra oyunu tekrar başlatıp deneyebiliyorsunuz. Ama ben gizlilikte iyiyim, stratejide iyiyim diyorsanız sizi bu oyuna davet ediyorum.
4- Mini Ninjas
Piyasaya Sürülme Tarihi: 9 Eylül 2009
Platformlar: Playstation 3, Xbox 360, Android, Wii, PC, Nintendo DS ve Mac OS
Geliştiriciler: IO Interactive, Magic Pockets ve Robosoft, Technologies
Yayıncılar: Square Enix Europe ve Square Enix
Fiyat: 18 TL
Eğer ninja oyunu arıyorsanız işte size güzel bir oyun. Sakın oynamadan çocuk oyunu demeyin çünkü öyle değil. Tatlı ve hoş bir atmosferi var. Müzikleri de gerçekten çok güzel. İlk başta ben de çocuk oyunudur bu demiştim ama oynadıkça öyle olmadığını anladım. Oyunun grafikleri çok farklı olmuş. O dönemde böyle bir oyuna rastlamak çok zordu. Eğer ben rahat, hoş ve tatlı bir oyun arıyorum diyorsanız kesinlikle Mini Ninjas'ı oynamanız gerekiyor. Ayrıca oyunun grafikleri ve boyutu düşük olduğu için oyun rahatlıkla her bilgisayarda açılabilir.
3- Bionic Commando
Piyasaya Sürülme Tarihi: 19 Mayıs 2009
Motor: Diesel
Platformlar: PlayStation 3, Xbox 360 ve PC
Geliştiriciler: Capcom ve GRIN
Fiyat: 29 TL
Just Cause için bilgisayarınız kötü mü ya da Just Cause alternatifi mi arıyorsunuz ? O zaman Bionic Commando karşınızda duruyor. Yarı açık dünyası ile Bionic Commando gerçekten çok güzel bir oyun. Çok bilinmediği için ve eski olduğundan dolayı listeye koyma kararı aldım. Oyunda ki sol kolumuz Just Cause'da ki gibi. Belirli yerlere fırlayıp, uçabiliyoruz. Ama oyunda sadece bu kadarı yok. Düşmanlar ve silahlar da mevcut. Oyununun bazı kısımları çok zor. Hem düşmanlardan hem de bulmacalardan dolayı. Ne yazık ki bulmacalar direk kafanızı yürüttüğünüzde bulunmuyor. Gerçekten dikkatli bir şekilde bakmanız gerekebilir. Ama en eğlencelisi tabii ki de fırlamak değil mi ?
2- Battlefield Bad Company 2
Piyasaya Sürülme Tarihi: 2 Mart 2010
Motor: Frostbite Engine
Geliştirici: EA Digital Illusions CE
Platformlar: PlayStation 3, Xbox 360, PC ve iOS
Ödüller: Ses Kullanımı Dalında BAFTA Oyun Ödülü
Tasarımcılar: Niklas Fegraeus ve David Goldfarb
Fiyat: 49 TL
Bilgisayarınız Battlefield 3 ve ya 4 kaldırmıyor olabilir. Ama bu sizin modern bir Battlefield oyunu oynayamayacağınız anlamına gelmez. İsterseniz çok oyunculu isterseniz hikaye bölümünü oynayabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız ile oynarsanız çok eğlenceli olacağına eminim. Özellikle çok oyunculu gerçekten aşırı fazla oynanıyor. Eski bir oyun olduğu için kesinlikle bilgisayarınızda çalışabilir. Oyunun atmosferi ve silahları gerçekten güzel. Silah sesleri, bomba ve patlama efektleri gibi bir çok etken oyunu oynanılabilir hale getiriyor. Bu sayede karşımıza aksiyonlu, güzel ve patlamalı, çatışmalı bir oyun çıkıyor. Oyunda zırhsız araçlardan tutun F16'ya bir çok aracı sürebiliyorsunuz. İşte savaş diye buna denir !
1- X-Men Origins: Wolverine
Piyasaya Sürülme Tarihi: 1 Mayıs 2009
Platformlar: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable,
Wii, Nintendo DS, Microsoft Windows, Windows Mobile
Ödüller: VGX En İyi Erkek Seslendirme Sanatçısı Ödülü ve VGX En İyi Oyuncu Kadrosu Ödülü
Geliştiriciler: Raven Software, Amaze Entertainment ve Griptonite Games
Oyunu indirmek için
tıklayın. (Oyun İndir Club)
Eğer hack and slash oyunu arıyorsanız işte en iyi oyunlardan birisi. Zaten X-Men serisini izleyen var ise bu oyunun filmden alındığını biliyordur. Oyun kesinlikle harika. Oyunda genellikle çok fazla sıkılmıyorsunuz. Ama geliştirme sistemi biraz basite kaçmış. Düşmanları öldürüp, düşen parçacıkları kullanıp gücümüzü arttırmak ve ya özel bir düşmanı öldürdükten sonra kendiliğin bir yetenek açılması. Ama en güzel özelliklerden birisi diğer Wolverine kostümlerini açıp giyebiliriz. Ama kostümlerin içinde de farklı Wolverine türleri var. Onlar ile savaşıp öldürdükten sonra kostümlere erişebiliyoruz. Oyun kombo açısından gerçekten muazzam bir oyun. Ayrıca seslendirme konusunda da başarılı olmuşlar. Oyunun grafikleri orta derece olsa da oyun kötü bilgisayarlarda açılabilecek kapasitede. Kesinlikle oynayın ama vahşet ve kan görmek istiyorsanız.
Son1- X-Men Origins: Wolverine
Piyasaya Sürülme Tarihi: 1 Mayıs 2009
Platformlar: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable,
Wii, Nintendo DS, Microsoft Windows, Windows Mobile
Ödüller: VGX En İyi Erkek Seslendirme Sanatçısı Ödülü ve VGX En İyi Oyuncu Kadrosu Ödülü
Geliştiriciler: Raven Software, Amaze Entertainment ve Griptonite Games
Oyunu indirmek için
Eğer hack and slash oyunu arıyorsanız işte en iyi oyunlardan birisi. Zaten X-Men serisini izleyen var ise bu oyunun filmden alındığını biliyordur. Oyun kesinlikle harika. Oyunda genellikle çok fazla sıkılmıyorsunuz. Ama geliştirme sistemi biraz basite kaçmış. Düşmanları öldürüp, düşen parçacıkları kullanıp gücümüzü arttırmak ve ya özel bir düşmanı öldürdükten sonra kendiliğin bir yetenek açılması. Ama en güzel özelliklerden birisi diğer Wolverine kostümlerini açıp giyebiliriz. Ama kostümlerin içinde de farklı Wolverine türleri var. Onlar ile savaşıp öldürdükten sonra kostümlere erişebiliyoruz. Oyun kombo açısından gerçekten muazzam bir oyun. Ayrıca seslendirme konusunda da başarılı olmuşlar. Oyunun grafikleri orta derece olsa da oyun kötü bilgisayarlarda açılabilecek kapasitede. Kesinlikle oynayın ama vahşet ve kan görmek istiyorsanız.
Evet liste bu kadardı. Sizler için hem eski hem de eğlenceli olan 10 oyunu derledim.
Hem hepside düşük bilgisayarlarda çalışabilecek kapasitede.
Hepinize iyi oyunlar, iyi forumlar dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Son düzenleme: