reynababapro
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- reynababapro
Discord:
reygames.offical
Herkese merhaba MC-TR üyeleri ve değerli oyuncular!
Yeni nesil sistemleri ve dinamik yapısıyla büyümeye devam eden Eroknw Box Mining sunucumuzun yönetim kadrosunu güçlendiriyoruz. Sunucumuzu daha ileriye taşımak, oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak ve topluluğumzu en iyi şekilde yönetmek adına dinamik, saygılı ve işini ciddiyetle yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.
Eğer sen de bu heyecana ortak olmak ve profesyonel bir yönetim ekibinde yer almak istiyorsan, aradığımız pozisyonlara göz atabilirsin!
Aradığımız Pozisyonlar
Genel Başvuru Şartları
Yeni nesil sistemleri ve dinamik yapısıyla büyümeye devam eden Eroknw Box Mining sunucumuzun yönetim kadrosunu güçlendiriyoruz. Sunucumuzu daha ileriye taşımak, oyuncularımıza daha kaliteli bir deneyim sunmak ve topluluğumzu en iyi şekilde yönetmek adına dinamik, saygılı ve işini ciddiyetle yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.
Eğer sen de bu heyecana ortak olmak ve profesyonel bir yönetim ekibinde yer almak istiyorsan, aradığımız pozisyonlara göz atabilirsin!
- Rehber: Sunucu içi aktifliği yüksek, oyuncularla iletişimi kuvvetli, adaletli ve soruları yanıtlamaktan sıkılmayacak, sunucu düzenini sağlayacak çalışma arkadaşları.
- Discord Sorumlusu: Discord sunucumuzun düzenini koruyacak, aktifliği artıracak etkinlikler planlayacak, biletlere (ticket) hızlı dönüş yapacak ve moderasyonu sağlayacak deneyimli kişiler.
- Anti Advanced Cheat (ACC): Kont Bilgisi Olan. ANYDESK Kullanabilen, Sunucuda Aktif Oynama İmkanı Olan Kişiler.
- Builder (Mimar): Hayal gücü geniş, Box Mining konseptine uygun kaliteli tasarımlar yapabilen, WorldEdit gibi araçlara hakim mimarlar.
- Yaş Sınırı: En az 11 yaşını doldurmuş olmak (Pozisyona göre esneklik gösterilebilir).
- İletişim: Mikrofon kullanabilmek ve Discord üzerinden aktif iletişim kurabilmek.
- Deneyim: Tercihen daha önce benzer projelerde görev almış olmak.
- Üslup: Oyunculara ve ekip arkadaşlarına karşı her zaman saygılı, sabırlı ve adil olmak.
- Aktiflik: Günlük en az 3-4 saat sunucuya veya Discord'a vakit ayırabilmek.
Başvuru Formu
Başvuru yapacak adayların aşağıdaki formu doldurarak bize Discord üzerinden iletmesi gerekmektedir.
1. İsim / Soyisim: (Soyisim Vermek İstemiyorsanız Zorunlu Değil)
2. Yaşınız:
3. İstediğiniz Pozisyon (Rehber/Discord Sorumlusu/ACC/Builder):
4. Günlük Aktiflik Süreniz:
5. Daha önce görev aldığınız sunucular (Referanslar):
6. (Builder için) Yaptığınız yapılardan birkaç görsel (Portfolyo):
7. Sizi neden seçmeliyiz? Kendinizden kısaca bahsedin:
İletişim Bilgileri
Başvurularınızı iletmek veya detayları görüşmek için bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:- Discord Kurucu İletişim: eroklureynaa59