Erlerden Oluşan, Zarlı Gol Gizem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr_TeneKe

Kültür Bidonu
Elmaslar
127
Biraz (Ha! Biraz..Biraz heheh) kafa yakan bir öğrenme taktiğini kullanan bir yutup kanalı buldum. Favori videom gol gizem'in zarlı olduğu belirtilen Golgi Cisimciği(Aygıtı, uydusu... Her neyse bize Cisimcik dediler vakti zamanında.) Neyse benden daha komik olan videolara geçelim.

Allah var unutmadım ama. Çok ilginç bir durum.

Beynim yandı ._.

ne kadar güzel bir video

Bence böyle hatırlamak daha zor ama işine yarayan varsa ne mutlu.

Bir arkadaşım da komik diye bunları göstermişti. Sosyal sınavında Çinici biri vardı onu hatırlayıp çözmemi sağlamıştı :D
Yine de tavsiye etmiyorum.

Bizim hocamıza bunu gösterirsem yandık biz tüm ders bunların videolarını izletir işsiz

Size tavsiyem bunu yapmak yerine direk ezberleyin. Evet bu da çok güzel bir teknik çoğu şeyi aklınızda tutabilirsiniz. Sınavlarda ben dahil herkese yardımcı olur. Ama Golgi Aygıtına taktığınız Gol Gizem sıfatını her söylediğinizde aklınıza gelecek mi Golgi Aygıtı? Sel diyince hemen gelecek mi aklınıza Selüloz? Pek sanmıyorum. Söylendiği kadar kolay değil bu teknik. Bu tekniği başarıyla yapmak için her türlü ilk olarak o kelimeyi hafızaya kazımalısınız yoksa bu tekniği beceremezsiniz. Sınavdan 4-5 gün önce yaparsanız bunu hiç mi hiç yapamazsınız zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl