ErenOFC Çakma Lobi Plugin Paketi - 1.8x 1.9x 1.10x 1.11x 1.12x

Sence nasıl

• iyi

Oy: 15 26,8%
  • klasik

Oy: 8 14,3%
  • kötü

Oy: 4 7,1%
  • Selamun Aleykum

Oy: 29 51,8%

• Kullanılan toplam oy
    56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamin aleyküm :)
Yanliş anlamasan bir kaç şey söylemek istiyorum
SpawnTP yi skript olarak yapilabilir hatta elimde var
WorldGuard skript olarak yapilabilir op hariç kimse hiçbiryere zarar vermesin
EssentialSpawn'a gerek yok spawntp görüyor o işi
Motdmanager'a gerek yok çünki bungeecorda bağli sunucular genelikle bungeecord plugini olarak motd kullanabilir.

Kisaca gerçekçi olalim dediklerimin haricinde paket Standart ve stabil gözüküyor
Ellerine sağlik yinede dostum

Motdmanager'a gerek yok çünki bungeecorda bağli sunucular genelikle bungeecord plugini olarak motd kullanabilir.

Kisaca gerçekçi olalim dediklerimin haricinde paket Standart ve stabil gözüküyor
Teşeklürler bende skriptleri olmadığı için atmadım ama plugin daha iyi olur bence

Skriptleri Bilmeyenlere Yardımcı Olur, İyi Forumlar :)

Tebrikler başarılarının devamını dilerim çok güzel bit paket olmuş senden birşey isteyecem via version pluginini kullanmayı bilmiyoeumda tam olarak serverimi 1.8 1.12 yapmak istiyorum yapamıyorum vis versionun kullanımı ile ilgili bir yaxı yazarmısın iyi forumlar iyi akşamlar

Tebrikler başarılarının devamını dilerim çok güzel bit paket olmuş senden birşey isteyecem via version pluginini kullanmayı bilmiyoeumda tam olarak serverimi 1.8 1.12 yapmak istiyorum yapamıyorum vis versionun kullanımı ile ilgili bir yaxı yazarmısın iyi forumlar iyi akşamlar
plugini sunucuna at eger hubsa butun sunucularina at cakma lobi lobi ws.

Eren senden ücretsiz faction pl paketi bekliyorum

Lobi Paketi Vermedin Darılmıştım Eren :) Çakma Lobini Beğendim Başarılar[DOUBLEPOST=1508546365,1508546329][/DOUBLEPOST]Lobi Paketi Vermedin Darılmıştım Eren :) Çakma Lobini Beğendim Başarılar

Hocam lütfen şuan ki hali sizin dediğiniz halinden 10 kat daha iyi skript kullanmak sunucuyu yorucağı için plugin daha kolay olur. Bir tek MotdManager'a katılıyorum onun dışında dedikleriniz fazla gerekmiyor. Zaten bir Çakma Lobi'den ne bekliyorsunuz?

Eline sağlık başarılı bir paket . Fakat MotdManager kullanmana gerek yoktu, çünkü BungeeCord'a ServerListPlus ekliyoruz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl