Epicboss plugini hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARDAUSTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 825

ARDAUSTA

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaslar ben epicboss configini ayarlıom fakat oyuna girince bozuluo neden bana anlatabilirmisiniz

Config dosyasından editlerken ++notepad adlı programı kullan...

zaten kullanıom illegal de kullanmıom gene olmuyo

Hayır ++notepad kullanma WordPad ile daha rahat yaparsın.Bende notepad ile yaptım olmadı

wordpadda hatayı gösterio mu

++Notepad kullanmak her açıdan daha iyi. Wordpad gibi windows metin düzenleme aracaları yaptıgınız hataları göstermez.++Notepad aksine yaptıgınız hataları kırmızı renkte gösterir.

++Notepad kullanmak her açıdan daha iyi. Wordpad gibi windows metin düzenleme aracaları yaptıgınız hataları göstermez.++Notepad aksine yaptıgınız hataları kırmızı renkte gösterir.[DOUBLEPOST=1435693657,1435693656][/DOUBLEPOST]++Notepad kullanmak her açıdan daha iyi. Wordpad gibi windows metin düzenleme aracaları yaptıgınız hataları göstermez.++Notepad aksine yaptıgınız hataları kırmızı renkte gösterir.[DOUBLEPOST=1435693657][/DOUBLEPOST]++Notepad kullanmak her açıdan daha iyi. Wordpad gibi windows metin düzenleme aracaları yaptıgınız hataları göstermez.++Notepad aksine yaptıgınız hataları kırmızı renkte gösterir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl