Konsol.Artz#5992
Alpho320#9202
Konsol.Artz#5992
pekı bunla ıtemspawner olurmukullanabilirsin. Türkçe config'i indirmek içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konsol.Artz#5992
1.8 surumu yokmu ve bu sadece hayvan doguruya item dogurmuyoEvet, istediğinizi yapabilirsiniz.
12$ dolar bosuna mi veriyok :/kullanabilirsin. Türkçe config'i indirmek içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konsol.Artz#5992
dc eklesene12$ dolar bosuna mi veriyok :/
He bide konuyu mesgul etme ben sorumun cevabini ariyom silkspawner config diyon ?kullanabilirsin. Türkçe config'i indirmek içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kardesim yazcam diye yaziyonuz yardim istiyoruz !Uğraş yap :) ayrıca sürümün kaç
HazretiAhmet#9286
Hazır yapılmış spawnerlarım var taş altın demir elmas zümrüt ve ultra şeklindeKardesim yazcam diye yaziyonuz yardim istiyoruz !
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!