Skript Paylaşımı Epic Adafly+ Skript [%100 Sabit Değer Destekli]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle, forumda 120371248 tane var ve hepsi aynı scriptin laciverdi. Menü olması gereksizliğin hat safhasına ulaştırmış ama olsun hll

Öncelikle, forumda 120371248 tane var ve hepsi aynı scriptin laciverdi. Menü olması gereksizliğin hat safhasına ulaştırmış ama olsun hll
Ya Olum Cahilsin Sus Artık Seni O Var Dedikler Bunun Yanında Hiç Git Bak Bunda Açılca Hep Aktif Kalıyı Sunucudan Çıkınca Ayrıca Sabit Değer Desteği Koydum Ayrıca Menü Koydum Göze Hoş Gelsin Lütfen Daha Fazla Gözümde Düşme.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Ya Olum Cahilsin Sus Artık Seni O Var Dedikler Bunun Yanında Hiç Git Bak Bunda Açılca Hep Aktif Kalıyı Sunucudan Çıkınca Ayrıca Sabit Değer Desteği Koydum Ayrıca Menü Koydum Göze Hoş Gelsin Lütfen Daha Fazla Gözümde Düşme.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Pluginer Scripter Developer abi lütfen bana da başka çok fazla kodlanan bir script kodlar mısınız oto mute olur falan herhangi bir tane lütfen lütfeen.

Berbat script, fakat öyle deyince baltalama sayılıyormuşmuşmüş falan, gelen her yorum iyi olacak forum geleneğidir malum. Önce Türkçe kullanmayı öğrenin sonra bıluginer sıkripter olun rica ediyorum. Senin gözünde değerim olsa ne olmasa ne umurumda değilsin ben burada scripti eleştirdim gereksiz yere options var ve sabit değer dediğin şey bir değişken söyleyeyim. Göze hoş gelsin diye 2 saniye sürecek işi 4 saniye yapmak yazıktır israftır. İki script yazıyorsunuz - script denebilirse tabii - hemen pluginer scripter coder falan oluyor o kadar kolaysa ben de olmak isterim onlarca güzel, kaliteli script yazdım - size göre berbat falandır gözünüzden düşmeyeyim şimdi aman - ama kendime hiç scripter tagı koymadım hiç scripterim falan da demedim hata bende herhalde neyse lafı uzattım baya güzel sikript bb

Pluginer Scripter Developer abi lütfen bana da başka çok fazla kodlanan bir script kodlar mısınız oto mute olur falan herhangi bir tane lütfen lütfeen.

Berbat script, fakat öyle deyince baltalama sayılıyormuşmuşmüş falan, gelen her yorum iyi olacak forum geleneğidir malum. Önce Türkçe kullanmayı öğrenin sonra bıluginer sıkripter olun rica ediyorum. Senin gözünde değerim olsa ne olmasa ne umurumda değilsin ben burada scripti eleştirdim gereksiz yere options var ve sabit değer dediğin şey bir değişken söyleyeyim. Göze hoş gelsin diye 2 saniye sürecek işi 4 saniye yapmak yazıktır israftır. İki script yazıyorsunuz - script denebilirse tabii - hemen pluginer scripter coder falan oluyor o kadar kolaysa ben de olmak isterim onlarca güzel, kaliteli script yazdım - size göre berbat falandır gözünüzden düşmeyeyim şimdi aman - ama kendime hiç scripter tagı koymadım hiç scripterim falan da demedim hata bende herhalde neyse lafı uzattım baya güzel sikript bb

Ya Benim Bu SK Da Amaçım Şu Her SW De Dakka Başı Adafly Açmaktan Kurtulmak Bu Açılınca Kapanmıyodu Bide Menü Attım Ayrıca
1 Yıldır SK Yazıyorum Ki 3 Yıldır Yazılım Öğrencisiyim Lisede C# Dili Veritabanı Dalı Bunlar Zaten Bana Basit Ve Zaten Ben Tasarımı Güzel Demedim Zaten Tasarımım Berbat O Ayrı Hafta 7 Saat Grafik Animason Dersi Vardı Hep 30 Alırdım Neyse Yani Ben Açılnca Kapanmayan Menülü Sabit Değer Destekli Adafly Görmedim Varsa Aynısından At Konusunu Görek.

NOT : SK Da Sabit Değer Oluyor Değişken Farklı Skripte Onlar Variableler Orda Var Bita "{adafly::%player%}" Biraz Araştırırsan Farkı Anlarsın.

İyi Forumlar...

Saygılarımla:..

Ya Benim Bu SK Da Amaçım Şu Her SW De Dakka Başı Adafly Açmaktan Kurtulmak Bu Açılınca Kapanmıyodu Bide Menü Attım Ayrıca
1 Yıldır SK Yazıyorum Ki 3 Yıldır Yazılım Öğrencisiyim Lisede C# Dili Veritabanı Dalı Bunlar Zaten Bana Basit Ve Zaten Ben Tasarımı Güzel Demedim Zaten Tasarımım Berbat O Ayrı Hafta 7 Saat Grafik Animason Dersi Vardı Hep 30 Alırdım Neyse Yani Ben Açılnca Kapanmayan Menülü Sabit Değer Destekli Adafly Görmedim Varsa Aynısından At Konusunu Görek.

NOT : SK Da Sabit Değer Oluyor Değişken Farklı Skripte Onlar Variableler Orda Var Bita "{adafly::%player%}" Biraz Araştırırsan Farkı Anlarsın.

İyi Forumlar...

Saygılarımla:..

1 yıldır yazıyormuşsun ama hala hep yapılan bir script yapıyorsun hala variables kısmında belirttiğin bir değişkeni on first join ile tekrar belirtiyorsun ve stop kullanıyorsun bak iyi güldüm hala 1 adım ileri gidememişsin. Paylaştığım konulara bakarsan göreceksin daha mantıklı ve ePiC script nasıl yazılıyor. Forumda sadece adafly diye ararsan onlarca sonuç bulacaksın zaten uğraştırma beni

Açıkçası menüsünün olması benim de çok hoşuma gitti. Elinize sağlık.

Can "Aluze" Yalçın

Evet Arkadaşlar Bu Gün Sizlere Geçenlerde "Gelişmiş Adafly+ Skripti" Die Yayımladığım Skripti Kendimde Bakınca Yetrince İyi Bulamadığımı Fark Ettim Ve Kolları Sıvayıp Olabilecek En İyi AdaFly Skripti İçin Ve Bu Skripti Ortaya Çıkardam Skriptin Özellikleri ;

Menü Desteği ✓
Skripte Müdahale Etmeden Değer Değiştirme Desteği ✓
Her Defa Değil Bir Daha Açılnca Bir Daha Kapana Kadar Açık Kalma Özelliği ✓

İyi Forumlar Saygılarımla...

- Can "Aluze" Yalçın

EDIT: Fazla Renk Kullanımı Umarım Güz Yormamıştır. :)

Kod:
variables: #Skript Değişken Listesi
    {adafly::%player%} = false #Skript Değişkeni
options: #Sabit Değer Listesi
    menu-ismi : &3AdaFly &7Menü #Menü Adı
    ekran-ust-yazi: &3Adafly #Aktifleştirme Yazısı
    ekran-altyazi-aktif: &aAktif #Aktifleştirme Alt Yazısı
    ekran-altyazi-pasif: &cPasif #Pasifleştirme Alt Yazısı
    menu-item-isim-pasif: &3AdaFly &cKapalı &c! #Menü Pasif Mod Eşya Adı
    menu-item-isim-aktif: &3AdaFly &aAçık &c! #Menu Aktif Mod Eşya Adı
    menu-item-lore-pasif: &aAçmak İçin Tıklayınız ! #Menu Pasif Mod Eşya Açıklaması
    menu-item-lore-aktif: &cKapatmak İçin Tıklayınız ! #Menu Aktif Mod Eşya Açıklaması
on first join:
    set {adafly::%player%} to false
    stop
command /adafly:
    trigger:
        if {adafly::%player%} = true:
            open virtual chest with size 5 named "{@menu-ismi}" to player
            make gui slot 22 of player with stained glass pane:5 named "{@menu-item-isim-aktif}" with lore "{@menu-item-lore-aktif}" to run:
                close player's inventory
                send player title "{@ekran-ust-yazi}" with subtitle "{@ekran-altyazi-pasif}" for 30 ticks
                set {adafly::%player%} to false
                stop
        else if {adafly::%player%} = false:
            open virtual chest with size 5 named "{@menu-ismi}" to player
            make gui slot 22 of player with stained glass pane:14 named "{@menu-item-isim-pasif}" with lore "{@menu-item-lore-pasif}" to run:
                close player's inventory
                send player title "{@ekran-ust-yazi}" with subtitle "{@ekran-altyazi-aktif}" for 30 ticks
                set {adafly::%player%} to true
                stop
on player world change:
    if {adafly::%player%} = true:
        if world is "ASkyBlock":
            set player's flight mode to true
            stop
        else:
            set player's flight mode to false
            stop
    else if {adafly::%player%} = false:
        if world is "ASkyBlock":
            stop
        else:
            stop

Böyle bir skript zaten her yerde var ki sende zaten kesinlikle bir yerden koparmışsındır :)​

Böyle bir skript zaten her yerde var ki sende zaten kesinlikle bir yerden koparmışsındır :)​
Yasin Bu Skript Hiç Bir Yerde Yok Çünki Diğerlerinde Hep Warp Gidince Vs Adafly Açmak Gerekir Bunda O Yok Menü Desteği Sabit Değer Desteği Vs Kısaca Türünün En İyilerinder İnsanalra Bok Atma KNK Kendini Geliştir Belki Yerlere Varırısın Bunuda Seni Tanıdığım İçin Söledim.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

1 yıldır yazıyormuşsun ama hala hep yapılan bir script yapıyorsun hala variables kısmında belirttiğin bir değişkeni on first join ile tekrar belirtiyorsun ve stop kullanıyorsun bak iyi güldüm hala 1 adım ileri gidememişsin. Paylaştığım konulara bakarsan göreceksin daha mantıklı ve ePiC script nasıl yazılıyor. Forumda sadece adafly diye ararsan onlarca sonuç bulacaksın zaten uğraştırma beni
Variables On Firs Join De Tekrar Aldım Alınmada Oluyrsa Söylediğni İçin Sağol Direk Böyle Yapmaya Alıştığım İçin Böle Kullanıyordum.
Evet Adafly Çok Çıkıyor Ama Bunun Gibi Görmedim Ben Şahsen Kİ Yakın Zamanlarda Farklı Bir Konunda Bir Skript Yayınlıcam Görürsün Stop Çekme Konusuna Gelirsek Bidliğim Kadarıyla Yapılan İşlemlerin Sonlardığı İçin Lagı Azaltıyor O Yüzden Genel Olarak Kullanıyorum Öle Değilse Satır Fazlalığı Ama Bilecem Şahsen Ben Hep Kullanıyorum Ve Sunucularada Lag Görmüyorum. Yinede Yorumun İçin Teşekkürler.

İyi Forumlar...

Saygılarımla..

Yasin Bu Skript Hiç Bir Yerde Yok Çünki Diğerlerinde Hep Warp Gidince Vs Adafly Açmak Gerekir Bunda O Yok Menü Desteği Sabit Değer Desteği Vs Kısaca Türünün En İyilerinder İnsanalra Bok Atma KNK Kendini Geliştir Belki Yerlere Varırısın Bunuda Seni Tanıdığım İçin Söledim.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
Türümün en iyisimisin :D ?
Gerçekten güzel espiriydi kankam :)

Adafly zaten bütün forum sitelerinde geziyor bu menülü ve değer destekli,yani sen bunu yapmayacak birisin seni çok iyi tanıyorum :)
Sen:
• Bir yerden çalar editler benim diye paylaşırsın.
• Yalan ve dolan ile minecraft dünyasında bütün sunucularda yetkili olmaya çalışırsın.
• Egondan söz bile etmek istemiyorum zaten.

Yani kısa ve öz olarak sen:
İnsanların emeklerini yerle bir edip;Kendin yapmış gibi görünüp;Bunun üzerine bide ego tatmin edersin.

Bugün de güldüm be "Kısaca Türünün En İyilerinder İnsanalra Bok Atma" :D :)​

Türümün en iyisimisin :D ?
Gerçekten güzel espiriydi kankam :)

Adafly zaten bütün forum sitelerinde geziyor bu menülü ve değer destekli,yani sen bunu yapmayacak birisin seni çok iyi tanıyorum :)
Sen:
• Bir yerden çalar editler benim diye paylaşırsın.
• Yalan ve dolan ile minecraft dünyasında bütün sunucularda yetkili olmaya çalışırsın.
• Egondan söz bile etmek istemiyorum zaten.

Yani kısa ve öz olarak sen:
İnsanların emeklerini yerle bir edip;Kendin yapmış gibi görünüp;Bunun üzerine bide ego tatmin edersin.

Bugün de güldüm be "Kısaca Türünün En İyilerinder İnsanalra Bok Atma" :D :)​
Ahh Ahh Ne Ağladın Be Anla Artık Şunu 1 Egom Yoktu Olmayacak 2 Sunuculara Sadece Baş Vuruyorum Kendileri Alıyor 2 Asla Asla Hazır Kullanmam Kİşisel Prensibim. Bunu EmirhanSHN Bilir Bİ Ara Ortak Olacaktık Olmadık Neyse Ki O Ara Hazır Alalım VS Demişti Ben Kendimiz Yaparız Demiştim Neyse Konu Bu Değil Umarım Kendini Daha Fazla Acınacak Hale Getirmessin.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Ahh Ahh Ne Ağladın Be Anla Artık Şunu 1 Egom Yoktu Olmayacak 2 Sunuculara Sadece Baş Vuruyorum Kendileri Alıyor 2 Asla Asla Hazır Kullanmam Kİşisel Prensibim. Bunu EmirhanSHN Bilir Bİ Ara Ortak Olacaktık Olmadık Neyse Ki O Ara Hazır Alalım VS Demişti Ben Kendimiz Yaparız Demiştim Konu Bu Değil Umarım Kendini Daha Fazla Acınacak Hale Getirmessin.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
"1 Egom Yoktu Olmayacak" Sözün "Konu Bu Değil Umarım Kendini Daha Fazla Acınacak Hale Getirmessin."
burdan herşey belli oluyor güzellik :D
"EmirhanSHN Bilir Bİ Ara Ortak Olacaktık Olmadık"
Kesin yalanın dolanın yüzüne olamamışsınızdır :D
"Baş Vuruyorum Kendileri Alıyor"
Adamlar sana şart sunuyor hepsini yalanla dolanla kabul ediyorsun gün geliyor ben zaten istemiyordum diyip gidiyorsun ki.
Giden sen olmuyorsun genellikle atılan tavuk sen oluyorsun :D

Kendini düşürmeye devam et güzelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl