Skript Paylaşımı Epic Adafly+ Skript [%100 Sabit Değer Destekli]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Bir Şey Sorucam Saçma Olucak Ama Sunucunuzda Yetkili Alım Devam Ediyor Mu ? :D
Hafta sonu bir yetkili alabilirim.
Alım duyuruları Discord sunucumuzdan yapılıyor.
Tabii Discord sunucumu buradan atamam, Discord'dan yazarsan sevinirim. Wassudy#1881

Güzel olmuş menülü olması modern göstermiş kullanılabilir skript başarılar

Benzerlerini görmüştüm. Eline Sağlık.

Benzerlerini görmüştüm. Eline Sağlık.
Yorumun İçin Teşşekür Ederim. Sağulun. Ben Bakındımda Hiç Bulamadım Bunun Gibisini Açılınca Kapanmayan Menü & Sabit Değer Desteği VS Yani Benzeri Varsa Konu Linki Atarsan Sevinirim Merek Ettimde.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Başarılı bir skript olmuş fakat menüye çok gerek yoktu. Yinede eline sağlık.

Evet, skript gayet güzel fakat gereksiz. Oyuncuların genel olarak bu sistemi sevmeyeceğini düşünüyorum. /adafly yazarak hızlıca aktifleştireceğimize niye /adafly yazıp menüdeki eşyaya tıklayalım ki. Ellerinize sağlık.

Evet, skript gayet güzel fakat gereksiz. Oyuncuların genel olarak bu sistemi sevmeyeceğini düşünüyorum. /adafly yazarak hızlıca aktifleştireceğimize niye /adafly yazıp menüdeki eşyaya tıklayalım ki. Ellerinize sağlık.
Sen Anlamaışsın Ki Olay Bir Kere Açınca Kapanmamaıs Yani Adaya Her Çık Girde Açmıyosun Açıyosun Bi Daha Kapanana Kadar Adada Uçuş Modu Aktif Warplarde De-Aktif Lütfen Anlmadığın Skripte Yorum Yapma ( NOT : Sunucudan Çıkıp Girse Dahi Kapanmıyor.).

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Başarılı bir skript olmuş fakat menüye çok gerek yoktu. Yinede eline sağlık.
Menü Koymamamın Sebepi Görsellik İnsanların Bazıları Çok Önemsiyorda Ki Bence Hoşda Duruyor. Değerli Yorumunuz İçin Sağolun.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Menü Koymamamın Sebepi Görsellik İnsanların Bazıları Çok Önemsiyorda Ki Bence Hoşda Duruyor. Değerli Yorumunuz İçin Sağolun.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
Olabilir fakat menüyü biraz küçülte bilirdin hatta 1 satır yapıp ortaya 2 tane koyabilirdin. Etrafınıda camla.

Olabilir fakat menüyü biraz küçülte bilirdin hatta 1 satır yapıp ortaya 2 tane koyabilirdin. Etrafınıda camla.
1. Olarak Tek Bir Tane Eşya Koyorum 2 Tane Değil.
2. Öle Yapıcaktım Ama Böle Daha Hoş Geldi Ha Öyle İstiyosan Ölelesinide Atayım Buyur
Kod:
variables: #Skript Değişken Listesi
    {adafly::%player%} = false #Skript Değişkeni
options: #Sabit Değer Listesi
    menu-ismi : &3AdaFly &7Menü #Menü Adı
    ekran-ust-yazi: &3Adafly #Aktifleştirme Yazısı
    ekran-altyazi-aktif: &aAktif #Aktifleştirme Alt Yazısı
    ekran-altyazi-pasif: &cPasif #Pasifleştirme Alt Yazısı
    menu-item-isim-pasif: &3AdaFly &cKapalı &c! #Menü Pasif Mod Eşya Adı
    menu-item-isim-aktif: &3AdaFly &aAçık &c! #Menu Aktif Mod Eşya Adı
    menu-item-lore-pasif: &aAçmak İçin Tıklayınız ! #Menu Pasif Mod Eşya Açıklaması
    menu-item-lore-aktif: &cKapatmak İçin Tıklayınız ! #Menu Aktif Mod Eşya Açıklaması
on first join:
    set {adafly::%player%} to false
    stop
command /adafly:
    trigger:
        if {adafly::%player%} = true:
            open virtual chest with size 1 named "{@menu-ismi}" to player
            make gui slot 5 of player with stained glass pane:5 named "{@menu-item-isim-aktif}" with lore "{@menu-item-lore-aktif}" to run:
                close player's inventory
                send player title "{@ekran-ust-yazi}" with subtitle "{@ekran-altyazi-pasif}" for 30 ticks
                set {adafly::%player%} to false
                stop
        else if {adafly::%player%} = false:
            open virtual chest with size 1 named "{@menu-ismi}" to player
            make gui slot 5 of player with stained glass pane:14 named "{@menu-item-isim-pasif}" with lore "{@menu-item-lore-pasif}" to run:
                close player's inventory
                send player title "{@ekran-ust-yazi}" with subtitle "{@ekran-altyazi-aktif}" for 30 ticks
                set {adafly::%player%} to true
                stop
on player world change:
    if {adafly::%player%} = true:
        if world is "ASkyBlock":
            set player's flight mode to true
            stop
        else:
            set player's flight mode to false
            stop
    else if {adafly::%player%} = false:
        if world is "ASkyBlock":
            stop
        else:
            stop

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Sen Anlamaışsın Ki Olay Bir Kere Açınca Kapanmamaıs Yani Adaya Her Çık Girde Açmıyosun Açıyosun Bi Daha Kapanana Kadar Adada Uçuş Modu Aktif Warplarde De-Aktif Lütfen Anlmadığın Skripte Yorum Yapma ( NOT : Sunucudan Çıkıp Girse Dahi Kapanmıyor.).

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
O zaman gayet iyi bir skript. Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl