Çözüldü Envoy kaç saat kaldığı vb #Cözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Sağ Scoreboard tablosuna envoy: süre olarak yapmak istiyorum nasıl kaç saat kaldığını gösterebilirim?
AxEnvoys kullanıyorum.
Ekstra hsotoevent kullanıyorum

1.21.4 - TAB pl

Kullandıgınız hsOtoEvent eklentisinin Placeholder Destegi Bulunmamakdadır farklı bi eklenti kullanabilirsiniz. fakat %axenvoy_timeleft_<envoy>% axEnvoy eklentisinde bu mevcuttur.

Kullandıgınız hsOtoEvent eklentisinin Placeholder Destegi Bulunmamakdadır farklı bi eklenti kullanabilirsiniz. fakat %axenvoy_timeleft_<envoy>% axEnvoy eklentisinde bu mevcuttur.
Koydugum zaman sağ tabloda boşluk oluyor yani calışıyor gibi ama saati vb bişeyi ayarlı değil diye mihiçbişey görünmüyor ne yapabilirim? veya hsotoevent dışı bişey mi önerirsiniz?

Merhaba size bıraktığım linlten göstermek için placehıldor leri görebilirsin zaman ayarlama konusunda config üzerinden ayarlıyacakısın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba size bıraktığım linlten göstermek için placehıldor leri görebilirsin zaman ayarlama konusunda config üzerinden ayarlıyacakısın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ya hocam every'i kapattım saatlerini 12:00 16:00 20:00 ayarladım attığın sitede tab'a %axenvoy_nextstart_default% olarak koydum gene yok placeholder da indirmelerde axenvoys yok envoysvar oda kurulu gene cıkmıyor.

Konu kilit cözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl