Hikaye ENTİTY 303 GİZEMİ

Bilal Bera

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
73
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

BİLAL BERA
SUNAR

NOT: Yapay Zeka Görsellerde Hata Yapabilir. Kusuruma Bakmayın

ENTİTY 303 GİZEMİ - Bölüm 1: Sislerin Arasındaki Siluet
Her şey sıradan bir Minecraft akşamında başladı. Sınıftaki ödevleri bitirdikten sonra kafa dağıtmak için bilgisayarın başına geçmiş, tek oyunculu (Singleplayer) dünyama giriş yapmıştım. Dışarıda hafif bir yağmur çiseliyor, odamdaki tek ışık ekranın yaydığı o tanıdık parıltıdan geliyordu.

Dünyamda her şey bıraktığım gibiydi: Tepenin üzerindeki tahta evim, küçük tarlam ve çitlerin arkasındaki koyunlarım... Akşam oluyordu. Güneş pikselli dağların arkasında batarken, karakterimi yatağa yatırmak için eve doğru koştum. Tam kapıdan içeri girecektim ki, ekranın sol alt köşesindeki sohbet kutusunda bir yazı belirdi:

[Sistem]: Player303 oyuna katıldı.

Aniden donakaldım. Kalbimin hızlandığını hissettim. Bu imkansızdı. Dünya tamamen yerel, internete kapalı bir Singleplayer haritasıydı. Arkadaşlarımla oynadığım bir sunucu bile değildi. "Herhalde bir glitch veya mod hatası oldu," diye düşündüm kendi kendime. Ama içimi tuhaf bir ürperti kaplamıştı bile.

Sohbet satırına "Kimsin?" yazıp enter'a bastım. Cevap gelmedi.

Tam o sırada, evin arkasındaki ormanlık alandan garip bir ses yükseldi. Normal bir Minecraft zombisi veya iskeleti gibi değildi; sanki oyunun ses dosyaları bozulmuş gibi, derinden gelen dijital bir cızırtıydı. Karakterimi hemen döndürüp ormana doğru baktım.

Ağaçların arasında, yoğun bir sis tabakasının arkasında bir karaltı duruyordu.

Gözlerimi kısıp ekrana iyice yaklaştım. Herobrine efsanesini herkes bilirdi ama bu o değildi. Bu karakter tamamen bembeyaz bir cübbe giymişti. Kafasındaki kapüşonun altından, karanlığın içinden parıldayan kırmızı gözleri doğrudan bana bakıyordu. Olduğu yerde hiç hareket etmeden, sadece izliyordu.

Klavyedeki ellerimin terlediğini fark ettim. Oyunda sabah olması için yatağa sağ tıklamaya çalıştım ama ekranın ortasında şu yazı çıktı:“Şu an dinlenemezsiniz, yakınlarda canavarlar var.”

Tekrar ormana baktığımda, o beyaz cübbelinin tam arkasında, ağaçların tepesinde garip bir şey fark ettim. Yapraklar ve odunlar havada asılı kalmış, bloklar kendi kendine siliniyordu. Oyunun kodları gözlerimin önünde çöküyordu.

Aniden sohbet kutusunda kırmızı harflerle yeni bir mesaj belirdi:

Player303: 404 Error. Entity Not Found. Ama ben seni buldum.

Gemini_Generated_Image_omrsh1omrsh1omrs.webp

Mesajı okumamla birlikte, o beyaz cübbeli figür inanılmaz bir hızla, sanki ışınlanarak evimin kapısına kadar geldi. Kırmızı gözleri tüm ekranı kaplamıştı. Kulaklığımdan gelen o cızırtı sesi artık katlanılmaz bir boyuta ulaşmıştı.

Korkuyla farenin sol tıkına basıp vurmaya çalıştım ama oyun tamamen dondu. Ekran karardı. Bilgisayarın fanları son hızla dönmeye başladı.

Ve tam o anda, arkamdaki odanın kapısı hafifçe gıcırdadı...

ENTİTY 303 GİZEMİ - Bölüm 2:

15.06.2026

Eline sağlık kedi adam çok güzel olmuş yeni bölümü de bekliyoruum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl