Enes Batur'u tanıyan

Yeşil.Portal

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba MC-TR köylüleri. Enes Batur'u tanımayan insan yokdur herhalde? Tanımayanada Enes Batur türkiyenin en çok aboneye sahib olan 2-ci kanaldır (8.8M abone).
Son yıllarda Enes Batur düşürülmeye çalışılmışdır ama başarısız oldular, 8 milyonuk aileni yıkamadılar!

images.jpg

Benden bahsedersek bir kanalım var. Abone sayım 20 bini geçdi, izlenmelerim kötü diyil.

Bir proje yapıyorum. Projem yani videom Enes Batur hakda en az bilinen şeyler olucakdır. Bir kaç tane bilinmeyenleri yapdım ama sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bana yazacağınız Enes Batur hakda bilinmeyen şeyleri düzenleyib videomda yayınlayacağım. Bildiyiniz ses kalitesi olmayan, veletçe, montajsız, sesi çok az gelen, konuşamayan gibi video diyil daha kaliteli video.

Ben kimmiyim? "Kaliteli video nasıl yapılır?", "Minecraft flama eğitimleri KOLAY YOL, Minecraft'da popülerleşmiş Minecraft tarihinde ilk milyarlarca para kazanma taktiyini çeken kişiyim (evet anlamsız oldu ama ölesine yazdım)

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunların karşılığında videomda sizin adınızdan, sitemizin adından bahsetmeyi unutmam!
Yardım ederseniz çok sevinirim!

Türkçeye dikkat edersen ve renk seçimlerinde biraz daha sade olursan bence ileride daha başarılı bir konu yapabilirsin.

Öncelikle, burada eleştiri yaptığımı felan sanmayınız, doğruları söyleyeceğim.
Enes Batur bence çok fazla hakaret ve iftiraya maruz kalan bir youtuber bak bu konuda haklısın kardeşim.
Lakin, video içerikleri kalitesiz bence. Senin zevkine hiçbir şekilde laf etmemeye çalışacağım.
Enes Batur'u eskiden çok izlerdim sonrasında Vlog ortamına dönüşmesiyle kanalın hem de içerik tadının kaçmasıyla tadı kaçmaya başlamıştı.
Şimdi evet, çok hakarete maruz kalıyor lakin o kadar aboneyi haketmediğini düşünüyorum. İzleyenleri velet değil ayrıca. Ama, öyle tarza videolar çekiyor ki izleyenlerin böyle olduğunu sanıyorlar.

NDNG Ailesi diye birşey kalmadığını duydum, arada bir YOUTUBE ÇÖPLÜĞÜNE göz atmayı ihmal etmem genelde. Artık eski youtube yok.
Adam akıllı 1-2 youtuber kaldı, onlar da gerçekten son örnekler denilebilir. Enes Batur izlemek yerine Ruhi Çenet'i izlemelisin bence.
Sana bir yararı dokunacağından eminim. Bilim merakını başlamasına sebep dahi olabilir.

Ve evet, Türkçe yazımlarında gerçekten hataların var. Bu konuda Eray571'e son derece katılıyorum.
Lütfen eleştirim ve önerilerimi bir baltalama olarak görme, ben burda sana yardımcı olmaya çalıştım.
Ayrıca zevklerin sana kalmış, Enes Batur izleme demiyorum zaten.

Yanlış anlamaman dileğiyle...
İyi Forumlar Arkadaşlar!

İzleyici grubu 12, 13 yaş arası. Abone konusuna gelecek olursak, içerikleri kötü olduğu halde 8 milyon abonesi olması büyük başarı.

İzleyici grubu 12, 13 yaş arası. Abone konusuna gelecek olursak, içerikleri kötü olduğu halde 8 milyon abonesi olması büyük başarı.
İzleyici grubu 12,13 yaş arası diyorsunda nereden biliyorsun? mesela ben 19 yaşındayım Enes Batur'u izliyorum.

Enes Batur, çocukları kandırarak ve 5 - 13 yaş arası kitleyi kendi deyişi sözde, aile diyerek asıl amacının, para kazanmak olduğu bir YouTuber'dır.

- Kanalında saçma sapan, psikoloji bozabilecek videolar.
- Küfür, Hakaret, Aşağılama ve Kötü Örnek Olacak içerikler ve hareketler bulundurur.

İzleyenin ya çok saf, bilgisiz yada küçük yaşlı olduğu gerçeğini taşır.

Kötü eğitim sistemi, Küçük yaşta çocuğa telefon ve bilgisayar veren anne babalar, Teknolojiye erişimin kolaylaşması gibi etkenler yüzünden çok normal görülebilecek bir şeydir.

Enes Batur Sungurtekin namı değer Enes Batur 8,8 Milyon abonesi olan ve paylaştığı videoların 2 ila 3 milyon arası izlenme alan bir Youtuber çok önceden izliyordum fakat ilerleyen dönemlerde artık bana eski samimiyeti kalmadığı için doğrusunu söylemek gerekir ise artık neredeyse hiç izlemiyorum ve yaş kitlesi 10-13 yaşlara hitap ettiği için bir yandan oradan soğudum bir yandan 1 ayda 2 milyon abone almasından şüphelendim bir yandan ise gereksiz videolar çekmeye başladığı "1000 TL değerinde hamburger" gibi videolar çekmesi bana göre hiç samimi gelmiyor ne kadar film çekse ne kadar ünlü kanallara gazetelere çıksa da :)

benim yaşım 12 ben neden izlemiyorum?

İzleyici grubu 12,13 yaş arası diyorsunda nereden biliyorsun? mesela ben 19 yaşındayım Enes Batur'u izliyorum.
Lütfen abi, genel olarak bir anlamdan söz ediyoruz. İstisnalar her daim olacaktır.
Ayrıca, gerçekten haklılar, yaptığım eleştirimsi yazıyı okursan anlayacaksın ne demek istediğimi.
Çocukların yaş sınırı aşan ve hakaret içeren bir youtuber gerçekten.
Ayrıca, bu sevgilimden ayrıldım tarzı videolarını görünce gerçekten acımasız olmak istemiyorum ama midem bulandı.
Video yu izledim, özel olarak anlattığını anlıyorum ama bukadar özel bir konunun açılmaması, açılsa bile sansürlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca youtube çöplüğünde yaşayabilen gerçek yt kalitesini yaşatan youtuberler var.
Bunları izlesek ?

Adam saçma sapan içerikler yapıp abone kasıyor, sen de bunları izliyorsan yaşından şüphe ederim.

Enes ney ? o ne öyle ?

Merhaba MC-TR köylüleri. Enes Batur'u tanımayan insan yokdur herhalde? Tanımayanada Enes Batur türkiyenin en çok aboneye sahib olan 2-ci kanaldır (8.8M abone).
Son yıllarda Enes Batur düşürülmeye çalışılmışdır ama başarısız oldular, 8 milyonuk aileni yıkamadılar!

Ekli dosyayı görüntüle 51614

Benden bahsedersek bir kanalım var. Abone sayım 20 bini geçdi, izlenmelerim kötü diyil.

Bir proje yapıyorum. Projem yani videom Enes Batur hakda en az bilinen şeyler olucakdır. Bir kaç tane bilinmeyenleri yapdım ama sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bana yazacağınız Enes Batur hakda bilinmeyen şeyleri düzenleyib videomda yayınlayacağım. Bildiyiniz ses kalitesi olmayan, veletçe, montajsız, sesi çok az gelen, konuşamayan gibi video diyil daha kaliteli video.

Ben kimmiyim? "Kaliteli video nasıl yapılır?", "Minecraft flama eğitimleri KOLAY YOL, Minecraft'da popülerleşmiş Minecraft tarihinde ilk milyarlarca para kazanma taktiyini çeken kişiyim (evet anlamsız oldu ama ölesine yazdım)

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunların karşılığında videomda sizin adınızdan, sitemizin adından bahsetmeyi unutmam!
Yardım ederseniz çok sevinirim!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl