Sen kimsin tanımıyomEnderyilmazı bilmem ama senin gibi biriyle ortak olmamalı bence ozan demir.
senden baya baya önce paket satın almıştım o sıralar paket satıyordun paranı ödemiştim fakat bana ne paket ne iade yapmıştın hatırladın mı konunu bile açtım zamanındaSen kimsin tanımıyom
Ender#2000
Sadakam yazısını görünce çok güldümbenim 500 tlye go paketine ödeme yaptım ozan yok şöyle yaparız ender yok şöyle telafi ederiz diyip sonra geçiştirdi, şimdi poketi istiyorum paketin linki bile yok :D söylesen inkar ederler videolar duruyor hala o geceden. Neyse sadakam olsun
Ender#2000
yok ne kafes dövüşü olacak kendimden küçük insanlara elimi kaldırmam ama şey sen adanaya gel sadece sadakaya hiç ihtiyacım olmadığını gör gel 1.5 adana gömeriz sonra seni gezdiririm sıkıntı yok hatta dilerse abinde gelebilir zaten bizimkilerle meslekleri ortak onlar sohbet eder biz yer içerizbu bir kafes dövüşü teklifi mi valla ben sallamayı cok seviyom biliyon mu arkadaşız ama sallıyom işte öyle bir insanım
hamsidev
Ben geleyimmi çukurova huzurevlerindeyim kebap benden.yok ne kafes dövüşü olacak kendimden küçük insanlara elimi kaldırmam ama şey sen adanaya gel sadece sadakaya hiç ihtiyacım olmadığını gör gel 1.5 adana gömeriz sonra seni gezdiririm sıkıntı yok hatta dilerse abinde gelebilir zaten bizimkilerle meslekleri ortak onlar sohbet eder biz yer içeriz
nommeh#0001
yok
İşinin ehli birisidir. Kendisini Allah'ın yoluna adamış, her geçen gün Allah'ı ve onun kuralları olan Şeriât'ı yaymaya devam etmektedir. Ehl-i İrfan bir kimsedir... vesselam...Kendisi hakkında ne düşünüyorsunuz sunucuma ortak alcam kendisini tanıyan varsa yazsın.
haklıymışım ki banım açılmış kardeşimsenden baya baya önce paket satın almıştım o sıralar paket satıyordun paranı ödemiştim fakat bana ne paket ne iade yapmıştın hatırladın mı konunu bile açtım zamanında
https://www.mc-tr.com/konu/ozan-demir-sorunsali-ve-rezilligi.93343/ [ eski hesabım ]
sonra forumdan ban yedin geri açılmış banın geri peşine düşmedim eski bir olay ama hatırlatmak isterim.
hatta tek bu değil mimar ortağımın haritalarını sufmende izinsiz bir şekilde kullanmıştınız sen ve ortakların
yasindev
Yada ban affı gelmiştir ._.haklıymışım ki banım açılmış kardeşim
Ender#2000
Ben geleyimmi çukurova huzurevlerindeyim kebap benden.
İşinin ehli birisidir. Kendisini Allah'ın yoluna adamış, her geçen gün Allah'ı ve onun kuralları olan Şeriât'ı yaymaya devam etmektedir. Ehl-i İrfan bir kimsedir... vesselam...
Ender benim yetiştirdiğim bir öğrenci kendisi cold ortamında en üst seviye eğitimlerden geçti o seni alsın
Aslan kardeşlerim ve abilerim burdan nommeh abime selam olsun hepinizi adanaya bekliyorum kebap yemeyebende geleyim üçlü olsun güçlü olsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!