EnderOyuncu 1.21.4 Tabanlı Emek Skyblock Geliyor! | Önerileriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rootDayi

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
5
Minecraft
rootDayi

Discord:

rootdayi

Sonunda beklenen an geldi! EnderOyuncu 1.21.4 Tabanlı Emek Skyblock Geliyor.

Sizlerden istediğimiz, bu emek skyblock serüveninde olmasını istediğiniz şeyleri veya diğer önerilerinizi sunmanız :)
Daima eleştiriye ve öneriye açık olduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
- EnderOyuncu Yönetim Ekibi

Standart skyblock olmaması

Örneğin artık sadece pasif ada geliştirerek sıralama kasma sistemi yeterli değil. Sonuçta 2026’ya girdik; PvP, bolca turnuva benzeri etkinlikler, rekabetçi özellikler ve ödüller mutlaka olmalı.

Görsellik açısından ItemsAdder kullanabilirsiniz; çok daha hoş ve modern bir görüntü sağlar. Eğer bütçeniz varsa tasarımlarınızı profesyonellere yaptırmanız faydalı olur, yoksa kendiniz de deneyebilirsiniz. Ancak tasarımların abartıdan uzak, göze hitap eden ve sade olması önemli.

Birçok sunucuda ekonomi oldukça dengesiz. Ekonominin sabit, kontrollü ve düzenli olması gerekiyor. Belirli günlerde, belirli malzemelerin stoklu ve daha uygun fiyatlı şekilde satışa sunulması güzel bir sistem olabilir.

Genel olarak Skyblock artık “AFK kal, para kas, farm yap, tekrar AFK kal” döngüsüne dönmüş durumda. Bu döngüyü kırmanız şart. Elbette yapılabilecek çok şey var, şimdilik sadece ufak bir özet geçmek istedim.

Sonunda beklenen an geldi! EnderOyuncu 1.21.4 Tabanlı Emek Skyblock Geliyor.

Sizlerden istediğimiz, bu emek skyblock serüveninde olmasını istediğiniz şeyleri veya diğer önerilerinizi sunmanız :)
Daima eleştiriye ve öneriye açık olduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
- EnderOyuncu Yönetim Ekibi
Heyecanla bekliyoruz yeni bloklar yeni sp ler getirilebilirse çok hoş olur ender hep eski sürümlerde açıldı. Şimdi üst sürümde geleceğini duydum gerçekten çok heyecan verici <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl