/endermankilic yazinca keskinlik 32 basili bir enderman kilic versin istiyorum bu kilica sag tiklayinca oyuncuyu 5 blok ileri atsin bununla ilgili skript yaparmısiniz
command /endermankilic:
trigger:
give player diamond_sword named "&5Enderman Kılıcı" with lore "&7Keskinlik 32 gücü!" to player
enchant player's tool with sharpness 32
send "&aEnderman Kılıcı sana verildi!" to player
on right click with diamond_sword:
if name of player's tool is "&5Enderman Kılıcı":
set {_dir} to direction of player
push player forward with speed 1.2
send "&dEnderman gücüyle uçtun!" to player
5 blok ileri fırlatsınmı yoksa ışınlanması manasında mı?/endermankilic yazinca keskinlik 32 basili bir enderman kilic versin istiyorum bu kilica sag tiklayinca oyuncuyu 5 blok ileri atsin bununla ilgili skript yaparmısiniz
shiodomemiuna
/endermankilic yazinca keskinlik 32 basili bir enderman kilic versin istiyorum bu kilica sag tiklayinca oyuncuyu 5 blok ileri atsin bununla ilgili skript yaparmısiniz
command /endermankilic:
permission: enderman.kilic
permission message: &cBu komutu kullanabilmek için gerekli yetkiye sahip değilsiniz.
trigger:
give a diamond sword of sharpness 32 named "&dEnderman Kılıcı" to player
send "&dEnderman Kılıcı'&anı eline aldın."
rightclick with diamond sword:
player's tool is a diamond sword named "&dEnderman Kılıcı":
{enderkilicicd::%player%} isn't set:
set {_enderkilicitp} to location 5 meters horizontally in front and 1 meters above the player
set {_enderkiliciguvenlik} to location 5 meters horizontally in front and 2 meters above the player
block at {_enderkiliciguvenlik} and block at {_enderkilicitp} is air:
teleport player to {_enderkilicitp}
set {enderkilicicd::%player%} to now
else if difference between {enderkilicicd::%player%} and now is greater than 2 seconds:
set {_enderkilicitp} to location 5 meters horizontally in front and 1 meters above the player
set {_enderkiliciguvenlik} to location 5 meters horizontally in front and 2 meters above the player
block at {_enderkiliciguvenlik} and block at {_enderkilicitp} is air:
teleport player to {_enderkilicitp}
set {enderkilicicd::%player%} to now
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!