[EnderGame] HardCore survival server HERKEZİ BEKLERİZ !

sonkervanposeidon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu özellikleri
ram:4gb
slot:70
IP:46.20.1.139:1180
alan adı:endergame.axitrbilisim.com:1180
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İlk önceden bu serveri açtığımda herhangibi bir amacım yoktu para kazanıp serveri büyütmek hakkında ama serverime şu günler gösterilen ilgi beni gerçekten çok mutlu etti bu yüzden bende bundan sonra serveri açık tutmaya başladım her zaman ben sunucumun 70 full çekiceğini bile düşünmedim mesela bu gün rekor 70 online ve serveri beğenenlerde çok olduğu için bende serveri açık tutmaya karar verdim serverin garanti ömrü 1 yıl

amacımız her serverin amacı olduğu gibi lagsız ve sorunsuz açıksız bugsız hacksiz ve küfürsüz kaliteli bir oyun sağlamak ve tabikide türkiyenin en aliteli sunucuları arasına girmek ama bu mümkün mü tabikide şahsen öznel düşüncem şu Hayır ama biz şuan bunun için bir çalışma yapmaya başladık şuan bir plugin kodluyoz bu her türlü hacki ve türkçe küfürleri engelliyecektir pluginimizin 15 çeşit dil seçimi olacaktır bunlardan biri tabikide türkçe ve plugin bitince yayınlancak yani bu plugin sayesinde her kez amacına ulaşabilcek diyim kısacası işte amaçlarımız bunlar bunları başarmak sizin desteğiniz ile

Küfür kullanımı argo vb. yasak

hack yasak

**** kullanımı yasak

bug bulupda yararlanmak yasak

map veya plugin paketi kopyalakmak yasak plugin paketi ve map bize ayittir bu yüzden çalındığı zaman yasal işlemler başlar

serverde zor bir oyun sağlamak için marketteki herşeyi aşırı derece pahalı yaptık almayın diye bu biraz komik oldu bu cevap :)

İyi oyunlar dilerim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl