Tanıtım EnderBank - Gelişmiş banka eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahim Q.

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz kişide bulunmaz
Elmaslar
258
Minecraft
RahimQBV
Facebook
Rahim Qubadov
X
RahimQBV

Discord:

rahimqbv

Herkese selam forum sakinleri ?

Bu gün sizlere daha bu gün çıkan ve türk yapımı olan bir eklentini tanıtacağım.Eklenti arkadaşım tarafından yapıldı ve onun rızasıyla şuanda konuyu açıyorum.

Eklenti Bilgisi

Eklenti hakkında bahsedecek olursak biraz hypixel mantığı bir plugin fakat tam benzeri değildir. Gerçekten yönetilmesi ve ayarlanması çok kolay bir eklenti olmuş. Bu eklenti sayesinde sunucunuzda artım banka sistemi kura bilir ve skript vb kullanmanıza ihtiyaç kalmaz.

0123d11af749118b2e41ed939ceffe8628281bd5.gif

Bu resimde gördüğünüz gibi para yatırırken ekrana title çıkıyor ve kaç para yatırmak istiyorsanız onu sohbete yazıyorsunuz.Bu aynı şekilde para çekmede de işlemektedir.

353f1b2a4883779b211fd3603a438e0b06a10a7d.gif

Bu resimde gördüğünüz gibi menüler bulunmakta, banka bilgileriniz, para çekme ve para yatırma seçenekleri vardır.Ekstra olarak menüyü kapat yeride bulunmaktadır.

Eklentinin diğer özellikleri:

4edeeeafa73c420235a40d22fdcd5d2391f43026.jpeg

Eğer eklentiyi beğendiyseniz ve indirmek isterseniz ekstra olarak gereken pluginler:

• Vault​
  • PlaceholderAPI - Zorunlu değil​
  • SmartInvs API​

Eklentinin komutları ve gerekli izinler:
  • /enderbank addstat <player> <stat> <number> -> oyuncuya istatistik ekleme. İstatistik listesi /enderbank komutunda bulunmaktadır. (enderbank.addstat)​
  • /enderbank remstat <player> <stat> <number> -> oyuncudan istatistik silme (enderbank.remstat)​
  • /enderbank addbal <player> <number> -> oyuncuya banka parası ekleme. (enderbank.addbal)​
  • /enderbank rembal <player> <number> -> oyuncunun banka parasın silme (enderbank.rembal)​
  • /enderbank reset <player> -> oyunucun banka ile ilgili her şeyini sıfırlama (enderbank.reset)​
  • /banka -> Bankanı açar​

NOT: Eklenti şuanda 1.8.X - 1.15.X sürümlerin desteklemektedir.Menülerdeki iconları config yerinden ve mesajlarıda messages yerinden ayarlaya bilirsiniz!

Eklenti güncelleme (Banka yükseltme):

unknown.png

unknown.png

unknown.png

Ekstra olarak config otomatik olarak kendini yenilenemektedir.

Eklenti Tanıtımı
Malesef eklenti daha yeni çıktığı için şuanda herhangi bir videosu bulunmamaktadır.

Eklentinin indirme linki:
Eğer indirmek istersen:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Güzel görünüyor geliştirilebilir başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Güzel bir banka eklentisi olmuş faiz özelliğini beğendim elinize sağlık.

Faiz özelliği gerçekten güzelmiş :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başarılar Dilerim Güzel bir skript

rak birleştirildi: Az önce

Faiz özelliği gerçekten güzelmiş :)

Başarılar Dilerim Güzel bir skript
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama bu skript değil, eklenti/plugin bayım ?

bunun skriptide varda kusura bakmayın :D

Gerçekten güzel özelliklerin olduğu başarılı bir banka eklentisi olmuş ki şahsen çok beğendim. Ayrıca bu eklentiyi daha da geliştirebilirsiniz ?

Gerçekten güzel özelliklerin olduğu başarılı bir banka eklentisi olmuş ki şahsen çok beğendim. Ayrıca bu eklentiyi daha da geliştirebilirsiniz ?
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Eğer herhangi bir önerin olursa istersen buraya veya spigotmc yaza bilirsin. ?

Faiz özelliği hoş duruyor.

Faiz çalışmıyor sanırım ?

Faiz çalışmıyor sanırım ?
Lütfen iletişime geçin: KardasLand / Zoe OTP#9552
Ayrıca diğer destek almak isteyenlere: Arkadaşlar spigot üzerinden iletişime geçebilirsiniz, ben burada inaktifim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl