Whiskey's
Savaştayım Ölüyom
- Elmaslar
- 219
- Minecraft
- WhiskeyTR
Discord:
whiskeytr
whiskeytr
on portal enter: #herhangi bir portala giriş tetikleyicisi
if event-player's group isn't "vip": #eğer tetikleyicideki ele alınan hedefin grubu "vip" değil ise
cancel event #eylemi durdur
send "&c&lHATA: &6End'e &7veya &4Nether'a &7gitmek için &e&lVIP &7olmalısın." to player #tetikleyicideki ele alınan hedefe tırnak işaretleri içindeki mesajı gönder
stop #durdur
whiskeytr
Merhaba bu çok hoş fakat ben 2si içinde ayrı permissionlar vermeyi düşündümMerhaba. Bunu Skript olarak yazdım ancak yapabilirsem plugin halini de deneyeceğim. Eğer bir hata çıkarsa yazabilirsiniz. İşte Skript:
Kod:on portal enter: #herhangi bir portala giriş tetikleyicisi if event-player's group isn't "vip": #eğer tetikleyicideki ele alınan hedefin grubu "vip" değil ise cancel event #eylemi durdur send "&c&lHATA: &6End'e &7veya &4Nether'a &7gitmek için &e&lVIP &7olmalısın." to player #tetikleyicideki ele alınan hedefe tırnak işaretleri içindeki mesajı gönder stop #durdur
on portal enter: #herhangi bir portala giriş tetikleyicisi
if event-player doesn't have permission "portal.git": #eğer tetikleyicideki ele alınan hedefin "portal.git" yetkisi yok ise
cancel event #eylemi durdur
send "&c&lHATA: &6End'e &7veya &4Nether'a &7gitmek için &e&lportal.git &7yetkisine sahip olmalısın." to player #tetikleyicideki ele alınan hedefe tırnak işaretleri içindeki mesajı gönder
stop #durdur
Eğer hem end portalı hem de nether portalı için istiyorsanız bu skriptte mümkün olmuyor, bunu plugin ile deneyeceğim.Merhaba bu çok hoş fakat ben 2si içinde ayrı permissionlar vermeyi düşündüm
whiskeytr
Evet çok sağolun beklemedeyimEğer hem end portalı hem de nether portalı için istiyorsanız bu skriptte mümkün olmuyor, bunu plugin ile deneyeceğim.
Protocol#1087
Eğer multiverse-core eklentisi kullanıyorsanız config'inde access: true yapar iseniz dünyalar arasında geçmek için kendisinden permission isteyecektir peki nedir bu permission? multiverse.access.dünyadı permission'unu oyuncuya vererek dünyalar arasında geçimini permission'a bağlayabilirsin. Ek olarak buna fiyat biçecek olursak sana skript kodluyorum.Merhaba başlıktaki olaydada anlattığım gibi end'e ve nether'e özel gitmek için rütbe istiyorum. TPS'i düşürmeden bunu nasıl sağlarım?
command /netheral:
trigger:
if player's money is greater than 50000:
send "&aBaşarılı bir şekilde satın aldınız."
execute console command "eco take %player% 50000"
execute console command "lp user %player% permission set multiverse.access.askyblock_nether"
else:
send "&dPlugin Sofrası: &eYetersiz bakiye."
command /endal:
trigger:
if player's money is greater than 100000:
execute console command "lp user %player% permission set multiverse.access.askyblock_end"
else:
send "&dPlugin Sofrası: &eYetersiz bakiye."
command /netheral:
trigger:
if player's money is greater than 50000:
execute console command "manuaddp %player% multiverse.access.askyblock_nether"
else:
send "&dPlugin Sofram &eYetersiz bakiye."
command /endal:
trigger:
if player's money is greater than 100000:
execute console command "manuaddp %player% multiverse.access.askyblock_end"
else:
send "&dPlugin Sofram &eYetersiz bakiye."
whiskeytr
Çok yardımcı oldun peki mesajı nasıl türkçeleştirebilirim winrardanmı?Eğer multiverse-core eklentisi kullanıyorsanız config'inde access: true yapar iseniz dünyalar arasında geçmek için kendisinden permission isteyecektir peki nedir bu permission? multiverse.access.dünyadı permission'unu oyuncuya vererek dünyalar arasında geçimini permission'a bağlayabilirsin. Ek olarak buna fiyat biçecek olursak sana skript kodluyorum.
işe yarayacağını düşünüyorum. İşine yararsa elmas basarsan sevinirim.
Skript: LucyPerms Version
Kod:command /netheral: trigger: if player's money is greater than 50000: send "&aBaşarılı bir şekilde satın aldınız." execute console command "eco take %player% 50000" execute console command "lp user %player% permission set multiverse.access.askyblock_nether" else: send "&dPlugin Sofrası: &eYetersiz bakiye." command /endal: trigger: if player's money is greater than 100000: send "&aBaşarılı bir şekilde satın aldınız." execute console command "eco take %player% 50000" execute console command "lp user %player% permission set multiverse.access.askyblock_end" else: send "&dPlugin Sofrası: &eYetersiz bakiye."
Skript: GroupManager Version
Kod:command /netheral: trigger: if player's money is greater than 50000: send "&aBaşarılı bir şekilde satın aldınız." execute console command "eco take %player% 50000" execute console command "manuaddp %player% multiverse.access.askyblock_nether" else: send "&dPlugin Sofram &eYetersiz bakiye." command /endal: trigger: if player's money is greater than 100000: send "&aBaşarılı bir şekilde satın aldınız." execute console command "eco take %player% 50000" execute console command "manuaddp %player% multiverse.access.askyblock_end" else: send "&dPlugin Sofram &eYetersiz bakiye."
Protocol#1087
Bukkit:Çok yardımcı oldun peki mesajı nasıl türkçeleştirebilirim winrardanmı?
EmreSHN#4551
on portal:
player doesn't have permission "nether.bileti or end.bileti"
cancel event
Protocol#1087
Senin yaptığın şekilde olmaz, çünkü nether permission'u olan kişi end'e, end permissionu olan nethera da gidebilecektir.nether.bileti ve end.bileti permission'u olmayan kişiler nethera ve end'e gidemezler.
Kod:on portal: player doesn't have permission "nether.bileti or end.bileti" cancel event
pizm.#2222
on player world change:
world is "world_nether":
player has permission "nether.perm":
send "nether e giriş yaptın"
else:
send "yeterli yetkin yok"
cancel event
if world is "world_end":
player has permission "end.perm":
send "end e giriş yaptın"
else:
send "yeterli yetkin yok"
cancel event
command /bilet [<text>]:
trigger:
arg 1 is not set:
send ""
send "&7/bilet nether &8- &95k"
send "&7/bilet end &8- &910k"
send ""
arg 1 is "nether":
remove 5000 to the player's account
send "alındı, nether"
stop
arg 1 is "end":
remove 10000 to the player's account
send "alındı, end"
stop
whiskeytr
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Böyle eski püskü pluginlerle filtreleme yapmadım eclipse ile .jar'ı editledim. Ama halen anlamadığım birşey var plugin çok fazla spam atıyor portalın içnideyken bu tps'e etki edermiSenin yaptığın şekilde olmaz, çünkü nether permission'u olan kişi end'e, end permissionu olan nethera da gidebilecektir.
Protocol#1087
Çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Makinenin özelliklerine göre değişebilir.Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Böyle eski püskü pluginlerle filtreleme yapmadım eclipse ile .jar'ı editledim. Ama halen anlamadığım birşey var plugin çok fazla spam atıyor portalın içnideyken bu tps'e etki edermiEkli dosyayı görüntüle 153598
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!