Deleted Users 36797
Clasrium 2021
- Elmaslar
- 125
Discord:
bilisim
bilisim
lefleetz
options:
nethermap: #Nether haritasının adı.
netherspawnloc: #Nether spawn noktasının koordinatları. Örnek: 15 21 -984
endmap: #End haritasının adı.
endspawnloc: #End spawn noktasının koordinatları. Örnek: 15 21 -984
command /kağıtal [<text>]:
permission: op
trigger:
if arg-1 is "nether" or "end":
if arg-1 is "nether":
give 1 paper named "&2Nether Gidiş Bileti" with lore "&bNether'a gitmek için bu elindeyken sağ tıkla!" to player
if arg-1 is "end":
give 1 paper named "&2End Gidiş Bileti" with lore "&bEnd'e gitmek için bu elindeyken sağ tıkla!" to player
else:
send "&4Hata!"
else:
send "&4Hata! &cKomutu Yanlış Kullandın. Kullanım: &6/KağıtAl Nether/End"
rightclick with paper:
if "%name of player's tool%" contains "&2Nether Gidiş Bileti":
log "%player%: Kağıt kullanarak Nether'a gitti." to "Nether&End"
remove 1 of player's tool from player's inventory
execute console command "tp %player% {@nethermap} {@netherspawnloc}"
if "%name of player's tool%" contains "&2End Gidiş Bileti":
log "%player%: Kağıt kullanarak End'e gitti." to "Nether&End"
remove 1 of player's tool from player's inventory
execute console command "tp %player% {@endmap} {@endspawnloc}"
on portal:
cancel event
send "&4Hata! &cNether ve End'e sadece kağıdına sağ tıklayarak gidebilirsin."
bilisim
sadece portal değil oyuncular bilet alıp arkadaşlarını tpa ile çekiyor bunada çözüm bulunmalı direk dünyaya giriş yasaklansın istiyorumKod:options: nethermap: #Nether haritasının adı. netherspawnloc: #Nether spawn noktasının koordinatları. Örnek: 15 21 -984 endmap: #End haritasının adı. endspawnloc: #End spawn noktasının koordinatları. Örnek: 15 21 -984 command /kağıtal [<text>]: permission: op trigger: if arg-1 is "nether" or "end": if arg-1 is "nether": give 1 paper named "&2Nether Gidiş Bileti" with lore "&bNether'a gitmek için bu elindeyken sağ tıkla!" to player if arg-1 is "end": give 1 paper named "&2End Gidiş Bileti" with lore "&bEnd'e gitmek için bu elindeyken sağ tıkla!" to player else: send "&4Hata!" else: send "&4Hata! &cKomutu Yanlış Kullandın. Kullanım: &6/KağıtAl Nether/End" rightclick with paper: if "%name of player's tool%" contains "&2Nether Gidiş Bileti": log "%player%: Kağıt kullanarak Nether'a gitti." to "Nether&End" remove 1 of player's tool from player's inventory execute console command "tp %player% {@nethermap} {@netherspawnloc}" if "%name of player's tool%" contains "&2End Gidiş Bileti": log "%player%: Kağıt kullanarak End'e gitti." to "Nether&End" remove 1 of player's tool from player's inventory execute console command "tp %player% {@endmap} {@endspawnloc}" on portal: cancel event send "&4Hata! &cNether ve End'e sadece kağıdına sağ tıklayarak gidebilirsin."
Bu skripti düzenleyerek kullanabilirsiniz. Kendim kodlamadım.
lefleetz
end ve nether'da /rg flag __global__ blocked-cmds /tpaccept,/tpyes gibi komutları engelleyin.sadece portal değil oyuncular bilet alıp arkadaşlarını tpa ile çekiyor bunada çözüm bulunmalı direk dünyaya giriş yasaklansın istiyorum
bilisim
illaha ki bir yolunu bulup buraya gireceklerdir kesin bir yolunu arıyorum.end ve nether'da /rg flag __global__ blocked-cmds /tpaccept,/tpyes gibi komutları engelleyin.
lefleetz
Oyuncu /tpaccept ve ya /tpyes gibi komutları nether ve end'de yazamazsa nasıl ışınlanacak söylermisiniz. WorldGuard'ın korumasının pek aşıldığını görmedim ben.illaha ki bir yolunu bulup buraya gireceklerdir kesin bir yolunu arıyorum.
bilisim
dediğiniz şeyi deniyeceğim peki..Oyuncu /tpaccept ve ya /tpyes gibi komutları nether ve end'de yazamazsa nasıl ışınlanacak söylermisiniz. WorldGuard'ın korumasının pek aşıldığını görmedim ben.
Shami#9818
bilisim
skript ile yapılırsa hem görünüşün bakımından(çıkacak mesaj) hemde işlev bakımından daha iyi görüneceğini düşünüyorum konu devam@GolDunEll, sorun çözüldü mü?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!