Çözüldü End Ve Netherde bişey yapılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakTahaTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
HzBlackHole
merhaba sorunum şu,Group manager den oyuncu adında yeni grup oluşturdum,normal dünyada yetkileri verdim ancak end veya nether geçince birşey yapamıyorlar nasıl halledebilirim onu

sunucuyu aternostan açtım.

Group manager içine gir world kısmına end'in harita ismini yaz içerikleri kopyala end'e yapıştır sorunun çözülür diye tahmin ediyorum.

Group manager içine gir world kısmına end'in harita ismini yaz içerikleri kopyala end'e yapıştır sorunun çözülür diye tahmin ediyorum.
Tam anlayamadım biraz daha açarmısınız konuyu çok anlamıyorum aternostan

Tam anlayamadım biraz daha açarmısınız konuyu çok anlamıyorum aternostan
Group manager'de config.yml içindeki mirrors kısmına dünya ismi yaz.
Olmazsa group manager world klasöründe 2 tane dosya vardır world olan kalsın diğerini sil.
o da olmazsa world klasörünü kopyala yapştır ismini end mapının ismi ile değiştir.

Büyük ihtimalle her dünyada ayrı yetki mevcut. Bunun için groupmanager>config.yml içerisinden mirrors kısmını bu kodla değiştir.
Kod:
  mirrors:
        world:
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups

Büyük ihtimalle her dünyada ayrı yetki mevcut. Bunun için groupmanager>config.yml içerisinden mirrors kısmını bu kodla değiştir.
Kod:
  mirrors:
        world:
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups
Aynısını dedim ama seninki daha mantıklı :)

Kod:
  mirrors:
        world:
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups
Anladım ama orda yazan end ve nether vs onları sileyimmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl