Çözüldü End Kristallerinin sadece Y seviyesinde bulunan blokları kırması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portakalnetwork

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
19
Merhaba 1.12.8 sürümünde pufferfish altyapısını kullanıyorum. Lagfixer de patlama optimizasyonu kapalı ve paper üzerinde end crystal fix false durumda end kristali patlıyor bloklara hasarda veriyor ancak sadece kendi y seviyesindeki blokları patlatıyor tnt gibi aşağı yönlü bir patlama yapmıyor bunu nasıl düzeltebiliriz?

Merhabalar,
End kristalleri patlamasını mi engellemek istiyorsunuz?

Merhabalar,
End kristalleri patlamasını mi engellemek istiyorsunuz?
Hayır kristaller patlıyor ancak olduğu Y seviyesindeki blokları kırıyor sadece benim bildiğim tnt gibi hem alt hem üst blokları kırar.

Hayır kristaller patlıyor ancak olduğu Y seviyesindeki blokları kırıyor sadece benim bildiğim tnt gibi hem alt hem üst blokları kırar.
Crystaller ile ilgili bir eklenti kurulumu peki. Pvp amaçlı vs cpvp yapmak için gibi düşün.

Crystaller ile ilgili bir eklenti kurulumu peki. Pvp amaçlı vs cpvp yapmak için gibi düşün.
Hayır öyle bir şey yüklü değil, sadece worldguard, lagfixer(tnt ve patlama optimizer kapalı bu sebeple müdahale edebileceğini sanmıyorum) yüklü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl