Sol Reklam

Bulundu End Kristali Boss Skripti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xilvo6597

Koydum Çalışma Masasını
Premium
Elmaslar
7
Puanlar
6.295
Yer
Türkiye
Minecraft
Xilvo6597

Discord:

Xilvo#1070

event başladığında kristal doğucak ve kristal büyük boyutlu olcak 10x10 gibi (entity olduğundan dolayı boyutu büyür diye düşünüyorum) ve oyuncu kristale vurdukça verdiği hasarı 10'a bölünüp bakiyesine eklenmesini istiyorum. event durdur dediğimde despawn olup dünyaya girilmemesini lazım. kendim denedim bişiyler fakat sürekli hata aldım. bana örnek bişiler yapabilecek baba yiğitler varmıdır?

event başladığında kristal doğucak ve kristal büyük boyutlu olcak 10x10 gibi (entity olduğundan dolayı boyutu büyür diye düşünüyorum) ve oyuncu kristale vurdukça verdiği hasarı 10'a bölünüp bakiyesine eklenmesini istiyorum. event durdur dediğimde despawn olup dünyaya girilmemesini lazım. kendim denedim bişiyler fakat sürekli hata aldım. bana örnek bişiler yapabilecek baba yiğitler varmıdır?
Bu tarz komplike fikirleri (senin dediğin fazla komplike değil) Skript ile yapmak ne kadar mantıklıdır bilmem. Skript, Java interpreterı olduğu için Java ile yapacağın bir eklentiden çoook daha yavaş çalışacaktır. Skript'in yapım amacı daha basit işlemleri gerçekleştirmektir. Yine de istersen kullanırsın.

Anladığım kadarıyla böyle bir şey mi?

Kod:
options:
  crystal_duration: 600 # Kristalın ne kadar süreyle kalacağını belirleyin (saniye cinsinden)
  crystal_radius: 5    # Kristalin ne kadar büyük olacağını belirleyin (blok cinsinden yarıçap)

on enable:
  set {_crystal_duration} to the duration of option "crystal_duration" seconds
  set {_crystal_radius} to option "crystal_radius"

on crystal spawn:
  set {_location} to location of player
  set {_crystal} to a diamond block named "Crystal" at {_location}
  set the size of {_crystal} to {_crystal_radius} blocks
  despawn {_crystal} after {_crystal_duration} seconds

on player right clicks diamond block:
  if player has permission "crystal.damage":
    remove 1 from the size of the clicked block
    set {_damage} to 1
    add {_damage} to the balance of player
    send "Kristali vurdun ve %{_damage}% hasar verdin! Yeni bakiyen: %{balance of player}%" to player

command startevent:
  trigger:
    execute console command "/skript trigger crystal spawn"
    send "Kristal etkinliği başlatıldı!" to all players

command stopevent:
  trigger:
    execute console command "/skript trigger crystal despawn"
    send "Kristal etkinliği sona erdi!" to all players

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!