bu wgdeki mobların doğmasını açıyor ama ben end ejdarhasının hiç doğmamasını istiyorum, eğer allow yerinde deny dediyseniz; endermanlar de doğamaz ben sadece ender dragon doğmasın istiyorumSelam.
/rg flag (wgismi) mob-spawning allow dener misin?
Eğer olmazsa skript atacağım onun üzerinden yaparsın.
olmadı, olay kısaca şöyle; ender dragonu kestim ve her restart sonunda kendi kendine doğuyor(dönüş portalı da geri geliyor)Kod:on spawn of ender dragon: cancel event
Bunu dener misin?
Asaf#0007
Unknown entity type hatası veriyor ENDER-DRAGON için/rg f __global__ deny-spawn ENDER-DRAGON
Bunun iş görmesi lazım.
Corrsy#7006
ender_dragon olarak dener misin ?Unknown entity type hatası veriyor ENDER-DRAGON için
olmadı, her restart sonrası portal ve ender dragon yeniden geliyorender_dragon olarak dener misin ?
hayır çözülmediSorun çözüldü mü?
Corrsy#7006
reload atmadan /save-all yaz. Belki geçebilir..olmadı, olay kısaca şöyle; ender dragonu kestim ve her restart sonunda kendi kendine doğuyor(dönüş portalı da geri geliyor)
şuanda end ejderhasının barı var ama kendisi yok :D, ölmüyorda gelmediği için kill çekemiyorum onareload atmadan /save-all yaz. Belki geçebilir..
Corrsy#7006
ClearLagg eklentisi ile /lagg killmobs yazın /save-all yazıp yeniden başlatın sunucuyu.şuanda end ejderhasının barı var ama kendisi yok :D, ölmüyorda gelmediği için kill çekemiyorum ona
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!