EmreSHN#4551
on portal enter:
cancel event
send "&a%player% &7end dünyasına girdi"
on portal enter:
cancel event
execute console command "%a%player% &7end dünyasına girdi"
nether portal da içinde galiba : ama sadece end dünyası olması lazımBu chate yazar
Kod:on portal enter: cancel event send "&a%player% &7end dünyasına girdi"
Bu ekrana yazar
Kod:on portal enter: cancel event execute console command "%a%player% &7end dünyasına girdi"
ve her oyuncu 1 kere girince yazıcak 2 ci girince yazmicak ekranda yazınether portal da içinde galiba : ama sadece end dünyası olması lazım
EmreSHN#4551
nether portal da içinde galiba : ama sadece end dünyası olması lazım
on player world change:
if world is "world_end":
broadcast "&a%player% &7end dünyasına girdi"
on player world change:
player is in "world_end"
broadcast "&a%player% &7end dünyasına girdi"
çalıştı teşekürler ama chat degilde titlemanager ile ekrana yazdirmak istiyorum oyunucunun ismini ve her oyuncu 1 kere yapabilcekon portal eventi nether ve end'i kapsıyor. Sadece end için event yok sanırım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım buldum. Şunları dener misin?
Kod:on player world change: if world is "world_end": broadcast "&a%player% &7end dünyasına girdi"Kod:on player world change: player is in "world_end" broadcast "&a%player% &7end dünyasına girdi"
EmreSHN#4551
çalıştı teşekürler ama chat degilde titlemanager ile ekrana yazdirmak istiyorum oyunucunun ismini ve her oyuncu 1 kere yapabilcek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ve galiba end dünyasından normal dünyaya geçince gine aynısı yaziyor
on player world change:
player is in "world_end"
execute console command "tm bc &a%player% &7end dünyasına girdi"
ama bu dünya değişince oluyor sadece world_end dünyasına girince olucak cikinca bişey yazmicakŞu şekilde yapabilirsin.
Kod:on player world change: player is in "world_end" execute console command "tm bc &a%player% &7end dünyasına girdi"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!