mashe1337
Merhaba,World dünyasında nasıl end dünyasına gidişi kapatabilirim.
palasu
Merhaba,
bukkit.yml dosyasından allow-end: false yaparsanız sorununuz çözülecektir. (Bu ayarı yaptıktan sonra end dünyasını komple sunucu dosyasından silebilirsiniz. Tekrar oluşmayacaktır)
mashe1337
Bilet tek kullanımlık mı olacak? Detayları verirsen sana basit bir skript yazabilirim.Yok oluşmama deyil adamlar biletle gidecek
palasu
Ya adam rütbe atlayınca sadece gidebilecek öyle bişey yapmaya çalılıyorum bi konutla ona izin vericem girişine /rtp de end yeri var endde rondom biryere atmasına izin vercek ama o rütbede olması lazımBilet tek kullanımlık mı olacak? Detayları verirsen sana basit bir skript yazabilirim.
mashe1337
Ya adam rütbe atlayınca sadece gidebilecek öyle bişey yapmaya çalılıyorum bi konutla ona izin vericem girişine /rtp de end yeri var endde rondom biryere atmasına izin vercek ama o rütbede olması lazım
on world change:
if world is "world_the_end":
if player does not have permission "end.izni":
cancel event
mashe1337
mv list yazıp ss atar mısınızHocam halen ende gidiliyot
mashe1337
on world change:
wait 1 tick
if name of player's world is "world_the_end":
if player does not have permission "end.izni":
execute console command "warp spawn %player%"
send "&cEnd'e biletsiz gidemezsiniz!" to player
palasu
Pcye geçince deniceğimKod:on world change: wait 1 tick if name of player's world is "world_the_end": if player does not have permission "end.izni": execute console command "warp spawn %player%" send "&cEnd'e biletsiz gidemezsiniz!" to player
Bu skripti deneyiniz. Şimdi test etme fırsatı buldum. Bu sk çalışıyor.
mashe1337
/mv modify DÜNYAADI set portal-form nonePcye geçince deniceğim
mashe1337
Merhaba,Evet aslınsa o portal yapmayı engelliyor göz kaoymayı engelliyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!