Tasarım End Craft Wallpaper Çalışması - Rahmi Can Yılmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Hepinize tekrardan merhaba. :)
Bugün size End Craft sunucusuna yaptığım wallpaper(duyuru) çalışmasını sunuyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

222.png

Eğer sizde uygun fiyata tasarım yaptırmak isterseniz discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Discord Adresim: Rahmi Can Yılmaz#9356

Genel olarak güzel olmuş fakat sana tavsiyem arkaya end fotoğrafı koymak yerine EndCraft logoyu koyup opaklığını kısarsan daha güzel olacağını düşünüyorum. Yada logonun yerini farklı bir yere koyabilirsin.

Genel olarak güzel olmuş fakat sana tavsiyem arkaya end fotoğrafı koymak yerine EndCraft logoyu koyup opaklığını kısarsan daha güzel olacağını düşünüyorum. Yada logonun yerini farklı bir yere koyabilirsin.
Teşekkürler.

Işık biraz fazla geldi gözüme biraz ışık düşürülebilirdi onun dışında bir sıkıntı yok Elinize sağlık.

Genel olarak fena değil ancak dediklerimi düzeltirseniz daha güzel olacağına eminim.

1-) Logo çok yersiz, daha güzel oturtulabilir.
2-) Her yazıda çok kalın bir yazı fontu kullanılmış, heryerde kalın bir font kullanmak yerine bazı yerlerde daha ince fontlar tercih edebilirdiniz.
3-) Tasarım çok karışık gözüküyor bunun nedeni yazı büyüklüğünden, kalınlığından ve efektlerden. Yazıları inceltip yanları parlatabilirsiniz

Bu dediklerimi ayarlayabilirseniz daha güzel olacağını düşünmekteyim, elinize sağlık. ^^

Genel olarak fena değil ancak dediklerimi düzeltirseniz daha güzel olacağına eminim.

1-) Logo çok yersiz, daha güzel oturtulabilir.
2-) Her yazıda çok kalın bir yazı fontu kullanılmış, heryerde kalın bir font kullanmak yerine bazı yerlerde daha ince fontlar tercih edebilirdiniz.
3-) Tasarım çok karışık gözüküyor bunun nedeni yazı büyüklüğünden, kalınlığından ve efektlerden. Yazıları inceltip yanları parlatabilirsiniz

Bu dediklerimi ayarlayabilirseniz daha güzel olacağını düşünmekteyim, elinize sağlık. ^^
Teşekkürler, işte bu aradığım yorum! <3

Yazılar çok kaba duruyor onun dışında genelden farklı bir şey yok. İyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl