encrypted hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

arkadaşlar bilgisayarımda klasore gireyim dedim bir girdim ve oyunları ve bazı uygulamalar böyle nasıl çözerim bunu

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30,7 KB · Görüntüleme: 132
Görev yöneticisini kontrol et yabancı yazılım varmı yokmu diye ek olarak son zamanlarda internetten crack program vs. indirdin mi?

Geçmiş olsun. Bilgisayarına fidye yazılımı bulaşmış. Bir 50-60 liraya forma attırman yeterli olacaktır. ( Bütün dosyalar şifrelenmiş. )

Geçmiş olsun. Bilgisayarına fidye yazılımı bulaşmış. Bir 50-60 liraya forma attırman yeterli olacaktır. ( Bütün dosyalar şifrelenmiş. )
Herşeye format demekten bıkmadınız herhalde. Bu tür fidye yazılımları kuvvetli değildir görev yöneticisinden devre dışı bırakılıp malwarebytes ile tarama yapılarak silinebilir.
Bilgisayarındaki tüm dosyalar virüs nedeniyle şifrelenmiş.
Format atmaktan başka çözüm yok.

Bu virüsün herhangi bir çözümü yok tek çözüm format atmak veyahut fidye ile tehdit eden kişiye parayı ödeyip şifrelenmiş dosyaları açmaktır bilmiyorsan benim suçum yok.
Bu tür wormları temizlemeyi öğrenmek için sanal makineye kurup silmeye çalışıyorum ve çokça kez silmeyi başardım. Eğer sen hiçbir şekilde yeniliklere açık olmadan format kafası ile ilerliyorsan bu yolda devam et.

Hayır dediğim gibi tek çözüm formattır. Uğraşmak istemiyorsa format ideal gibi görünüyor. ( Bilgisayar açıldığı için dosyaları yedekleyebilirsin. )

baktım fakat yabancı bir program göremedim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bi incele derim fakat işe yarar mı bilmiyorum. fidye bulaşmış bilgisayarına. format attırman daha güvenli.

deniyorum @akıner discordtan eklermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl