Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim sunucumda Büyüsü fazla olan itemlerin büyüsü siliniyor kendi kendine? bu neden oluyor essentials dosyası
unsafe-enchantments: true şeklinde anlamadım yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar faction sunucum var bu sunucuda koruma 30 vb giyebiliyorlar ben bunun engellenmesını ıstıyorum biz bunun kılıçlı versiyonunu engelledik protection 7 üstü silinsin yapabilen acil yardım options: p: &c[&6NC-Faction&c] §8» yasakliesya: §cKullandığın eşya yasaklandığından...
Arkadaşlar faction sunucum var bu sunucuda koruma 30 vb giyebiliyorlar ben bunun engellenmesını ıstıyorum biz bunun kılıçlı versiyonunu engelledik protection 7 üstü silinsin yapabilen acil yardım options: p: &c[&6NC-Faction&c] §8» yasakliesya: §cKullandığın eşya yasaklandığından...