Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben eski paketimde kazmaya vs aletlere 5 den fazla enc basabiliyordum Şimdi paketi değiştirdim ve 5 den fazla yapamıyorum minecraft give komutu aracılığı ile denedim kazma geldi ama encli gelmedi Bunun İcin Bir Plugin Varmı?
Essentials eklentisi Minecraft'ın /enchant komutunun yerini alan bir komut sağlıyor. plugins/Essentials/config.yml içerisinden unsafe-enchantments: false kısmını unsafe-enchantments: true olarak değiştirdikten sonra itemlere sınırsız seviyede büyü basabilirsiniz.
Essentials eklentisi Minecraft'ın /enchant komutunun yerini alan bir komut sağlıyor. plugins/Essentials/config.yml içerisinden unsafe-enchantments: false kısmını unsafe-enchantments: true olarak değiştirdikten sonra itemlere sınırsız seviyede büyü basabilirsiniz.