Tanıtım En Yaratıcı 5 Yapı (17-23 Ocak 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Proomp

Ziyaretçi
1.jpg

En Yaratıcı 5 Yapı (17-23 Ocak 2022)​

5) The Thousand Sunny (Mimar: _Polar_ice)

Bu yapı, One Piece anime serisinden "The Thousand Sunny" gemisinin bir kopyasını içerir. İç mekanı, her biri kendi tasarımına sahip farklı kabinlerle doludur. Yapının çoğu ahşap plakalar kullanılarak yapılır.

Prismarin mobilya yapmak için kullanılmış ve halılar yaygın olarak kullanılmaktadır. Dış kısımda büyük bir figür başı ve "kafatası ve kemikler" sembolü olan bir korsan bayrağı bulunur.

_Polar_ice yaklaşık bir aydır Reddit'te paylaşımlar yapıyor. Diğer yapıları arasında Survival PVP'si için kolezyum benzeri bir alan, Dragon Ball Z'den Kame House ve Spiderman yer alıyor. Reddit'te "Yardımcı Ödülü" gibi birçok ödüller aldı.

4) Asteria Heights (Mimar: Amazing_Pin_6483)

c.png

a.png

b.png

ç.png

d.png

Bu mega yapı, tamamen beyazlarla kaplı geniş bir kale kompleksinden oluşur. Yapı karlı bir arazide olduğu için beyazlar birbirine karışıyor. Tüm kulelerde camgöbeği veya mor renkli çatı blokları bulunur. Kemerler ve pencereler girişler için yaygın olarak kullanılmaktadır. Kompleksin çevresinde çeşitli işaretler görülebilir.

Amazing_Pin_6483 yaklaşık bir yıldır Reddit'te. Ancak, yukarıda belirtilen yapı, bu alt dizindeki ilk yapıdır. İlerlemesini toplulukla paylaşıyor ve önerilerde bulunuyor.

3) Aetherium Forge (Mimar: Branman1234)

Bu yapı, The Elder Scrolls V: Dawnguard'dan Aetherium demirhanesinin etkileyici bir rekreasyonunu içerir. Demir ocağının arkasında bir lav havuzu uzanıyor ve demir ocağına uğursuz bir gölge düşüyor. Demirhane taş tuğlalardan yapılmıştır ve aralarında lav akmaktadır. Yapı, birçok özel dokulu blok içerir.

Branman1234 neredeyse üç yıldır Reddit'te ve yapımları için Elder Scrolls oyunlarından ilham alan hevesli bir mimar.

2) Fantasy Wizard's Castle (Mimar: lilmicrowav3)

d.png

a.png

b.png

c.png

ç.png
Bu yapı, küçük ama ayrıntılı bir kale kompleksi içerir. Yapının çevresinde, üzerlerinde paratoner bulunan birçok küçük kule görülebilir. Yapının çoğu siyah taş ve ahşap kalaslar kullanılarak yapılmıştır. Dış kısmı bitki örtüsü ile dolu olan kalenin tabanında, asma köprü ile tamamlanmış küçük bir hendek bulunabilir.

lilmicrowav3 neredeyse iki yıldır Reddit'te. Ancak, basit bir Survival evi ile başlayarak, yaklaşık dokuz ay önce Minecraft yapılarını yayınlamaya başladı. Yapıları çoğunlukla küçük ölçekli evler ve kaleler içerir.

1) Yggdrasil (Mimar: Neozono)

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Bu yapı, İskandinav mitolojisindeki hayat ağacı Yggdrasil'in yeniden yaratılmış halidir. Devasa ağaç, merkezinde bir işaret içeren ayrıntılı bir iç mekana sahiptir. İşaret kaidesi için taş tuğlaların yanı sıra, yapı için kullanılan birincil kaynak ahşap kalaslardır.

Neozono iki yıldır Reddit'te. Ancak bu, alt dizinde yayınlanan ilk büyük yapısıdır. Platformdaki topluluktan tonlarca övgü ve öneri aldı.

Not: Bu yazı özneldir.

Son düzenleme:
Çok güzel gözüküyor hepsi bu konu içimi açtı, ellerine sağlık.

2022 Ocak Ayında Reddit'te " En İyi 5 Yapı İnşa Edildi "
Burada tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.

Bir de oylama veya beğeni kime göre yapılıyor. Çünkü sanatsal içerikler bakımından " çok üst " frimalar mevcut örneğin ; Block Works , Cyloce gibi lider büyük frimalar var ve okullarda eğitim veriyorlar. :)
Ne kadar üst düzey olduklarını anlayabilmeniz için onu örnek vermek istedim şimdi sadece bunun kim veya nasıl şekilde olduğunu bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma.​

Konuya iyi bir başlık veremedim.

En altta bu konunun öznel olduğunu belirttim. Bunlar r/Minecraftbuilds'ten geçen hafta yapılan buildlerden.

Son düzenleme:

Aralarından en çok ilgimi çeken birincisi oldu. Gerçi her biri birbirinden ayrı güzel, kaleminize sağlık.

Konuya iyi bir başlık veremedim.

En altta bu konunun özel olduğunu belirttim. Bunlar r/Minecraftbuilds'ten geçen hafta yapılan buildlerden.
Başlığın düzelmesi ile soruma gerek kalmadı sanırım. :) Teşekkür ederim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl