Tanıtım En Yararlı 5 Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sceaw

Comeback #</>
Elmaslar
278

Discord:

Pâtr#0010

mc-tr.png

Merhaba forum ahali!

Bugünkü konumuz En Yararlı 5 Plugin!
Tabii ki bu herkese göre değişebilir.
Lütfen bunu neden eklemedin diye soru yöneltmeyin.
Hemen konumuza geçelim.

Elinize birer kahve alın ve konunun keyfini sürün.

Hadi başlayalım!

mc-tr-ayrac-png.png

eea33e02f6323813ee54218752b177ed3dc2c5b4

AUTHME RELOADED

Crack'li sunucular için tasarlanmış bir eklentidir.
Tabii ki premium sunucu kuracaksanız bu eklenti bir işinize yaramaz
Ancak türkiyede premiumlu sunucu yok denecek kadar az.

Hemen tanıtıma geçmeliyim. öhöm öhöm!

Bu eklenti, sunucuya kayıt olmak ve oyuncuların verilerinin güvenliği için kullanır.
Sunucuya ilk defa girerken oyuncu özel bir şifre belirler ve o her girişte o şifre ile sunucuya giriş yapar.
Bu sayede oyundaki hesabının güvenliği üst seviyede olur.
Hadi diyelim ki şifreyi unuttunuz ve şifrenizi değiştirmek istiyorsunuz.

Bu eklentide şifrenizi kolaylıkla /changepassword komutu ile değiştirebilirsiniz.
Authme'nin güncel sürümünde ise IP ile otomatik giriş yapabilirsiniz.
Bu özelliği eklemeleri gerçekten son derece güzel!
Şu anda " Authme " kullanmayan crack'li sunucu yok diyebiliriz.
Authme ile siteden giriş yapabilmeyi söylemeden geçmek dahi istemiyorum.
Daha anlatılmayacak bir çok özelliği var..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

5067.jpg

ESSENTİALSX

Bu eklenti sunucuların olmazsa olmaz dediği bir eklenti türü.
Kendi tabirim ile sunucunun kalbi!
Nasıl bir insan kalbi olmadan yaşayamaz,sunucularda öyle!
Tabii bu iyi bir benzetmeydi bunu kabul etmelisin!
Yüzlerce belki binlerce komut ve özellik bu eklentide mevcut.
Kit bile bu eklentide inanabiliyor musun?
Biraz komutlardan bahsetsem hiç fena olmaz.

/fly : Kuşlar gibi özgürce uçabilirsiniz.
/feed : Açlığını yok et!
/heal : Canın mı azaldı? Canını yenile o zaman.
/afk : Diğer oyunculara afk olduğunu bildirmeye ne dersin?
/tp (oyuncu) : İstediğin oyuncuya ışınlanmaya yarar.
/tpa (oyuncu) : İstediğin oyuncuya ışınlanmaya yarar ancak diğerinden farkı oyuncu kabul etmezse ışınlanamazsın dostum.

Bir çok özellik mevcut ama ben bu komutların hepsini yazmıyacağım.

Bu eklentiyi isnisnalar hariç tüm sunucular kullanıyor diyebiliriz.
Bu eklentinin onlarca özelliği var ki saymakla bitmez.
Örnek verecek olursam sizlerin kullandığı " Group Manager " adlı eklenti Essentials Studio tarafından kodlanmıştır.
Group Manager olmasaydı belki şuan PermissionEX kullanıyor olacaktık.

Konumuza dönecek olursak bu eklenti olmazsa olmaz arasında üst sıralarda yer alıyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft-Wallpapers-HD-033.jpg

Skript

Olmazsa olmazlar listemin arasında skript eklentisi bulunuyor!

Bu eklenti sayesinde istediğiniz her şeyi yapmakta özgürsün, sınır yok. Skript mi yazmak istediniz? Kısa ve kolay skriptleri yazabileceğini umuyorum.Mantığı çözdükten sonra iş kolay.Uzun ve zahmetli bir skripti öğrenmek için biraz zaman gerekli. İstediğin her şey skript ile yapılabilir. Altta verilen linkten skript adlı eklentiyi indir. MC-TR skript paylaşımlarından istediğin özelliği sunucuna ekle. Her türlü özelliği skript yardımıyla ekleyebilir veya çıkarabilirsin. Bu sayede sunucuna daha fazla özellik ekler ve rengarenk bir sunucu elde edebilirsin. Bazı anlayışa hayranım. "Skript lag yapar" diyenler elbet çıkacaktır aranızda. Skript eğer hatasız ve loopsuz ise lag yapmaz. Siz gidip loop ve hatalı skriptleri koyduktan sonra gelip burada "Skript lag yapar" diyorsunuz ya, o beni güldürüyor. Konumuza geçmek gerekirse adakitten tut skor tablosuna kadar her şey skript ile yapılabilir.Aklınıza gelen bir pluginin skripte çevrilmiş hali daima bulunur. Eğer pluginde hata yaşarsanız bu skriptler size +1 puan verecek.

Wallpapers-Minecraft-020.jpg

TİTLE MANAGER

Title Manager eklentisi;
sunucumuzun tab menüsünü düzenleme
sunucuya girince ekrana yazı gelmesini ayarlama
oyun içerisinde aynı şekilde oyuncunun ekranına büyük şekilde duyuru ve alt duyuru ayarlamamızı sağlıyor.
Title Manager eklentisinde herhangi bir hata göremedim.Bazı komutları aşağıda verilmiştir

/tm reload
Eklentiyi resetleme komutudur. Panelde veya oyun içerisinde bir değişiklik yapıldığında bu kod yazılarak eklenti kendini resetler ve ayarları kaydeder.

/tm bc mesaj
Herkese ana ekranda duyu mesajıdır, herkes ekranında mesajı görür.

/tm msg mesaj
Sadece birisine gönderilebilinen büyük yazıyla yazılan duyuru mesajıdır. Tek bir kişi mesajı görür.

/tm abc
Herkese alt duyuru mesajıdır, herkes ekranında bulunan ilk 9 envanterinin üst kısmında çıkacak yazıyı görür.

/tm amsg
Sadece birisine gönderilebilinen alt duyuru mesajıdır. Tek bir kişi mesajı görür.

/tm animations
Tab listesinde ki animasyonların neler olduğunu - sadece adlarnı - görüntelemenizi sağlar. Bu animasyonlar, eklenti dosyasının içerisinde bulunan animations.yml dosyasının içerisindeki animasyonlardır.

/tm scripts
Herhangi bir titlemanager scriptiniz varsa görüntelemenizi sağlar.

drawn-village-minecraft-wallpaper-584823-3456339.jpg

SkinsRestorer

Oyundaki karakteriniz yerine başka karakterler alabilir ve istediğiniz karaktere bürünebilirsiniz. /skin isim yazarak o karaktere bürünebilirsin. Oha! artık steve değilim. Bu eklentiyi yüklemezseniz bazı kişiler skinsiz olabilir hı hı. Bu eklenti sizlerin skin eklentisidir. Bu eklenti olmadan skininiz gözükmez. Önemliler arasında bu eklentide mevcut. Skinsiz bir sunucu düşünsenize herkes steve olarak oynuyor.Sunucu renksiz ve zevksiz bir sunucu haline gelirdi. Bu eklenti sunucuyu renklendiriyor. Altta verilen bağlantıdan eklentiyi indirebilirsin

thumb-1920-422980.jpg

Konumun sonuna geliyorum. Sizlere en yararlı 5 plugini sundum.
Umarım beğenmişsinizdir.
Başka bir konumda görüşmek dileğiyle! Hoşça kal..
.

Son düzenleme:

Özellikle Essentials X çok işe yarıyor. 1.8 üstü sunucular için ideal.​

SkinsRestorer yazısı küçük kalmış. Konu başlığın hakkını vermiş.

TitleManager gereksizdi bence. Skript ile aynı işlevler yapılabilir.

Oyun görselleri yerine eklenti ile ilgili özellikler koyabilirdin.Başarılı konu tebrik ederim.

Bunlardan Yararlı Plugınlerde Var Ama Bunlarda Iyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl