Anı En utandığınız anılar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aloniks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.966
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım ben bir utanmazım öyle çok büyük utandığım bir anım yok

kendimi ghoul ( tokyo ghoul bilenler bilir ) sanıp 3. sınıfken çıkıştaki orta 1 lere sataşmam hatırladıkça kendimi mal hissediyorum .d

Utandığım bir çok anım var. Fakat ben ilk okulda pantolonumun yırtılmasını söylemek istiyorum :D

Selam,
Bugün size başımdan geçen en utandığım anı söyleyeceğim.

Çok eskiden, hatta 4. sınıfta iken İbrahim diye bir çocuk vardı. Herkesi kızdırıyor lakap takıyordu. Bende bir gün İbrahim kapıyı araklayıp öğretmenin gelmesini gözetliyor iken hemen fırsat bulup onu koridora doğru ittim. Sonra kapının kolunu tuttum. Kapıyı açmaya çalışıyordu ancak açamıyordu. Kapı kolunu tutmak baya zorlaşmıştı. Benim ise elim ağrıdı ve kapı kolunu bıraktım. Sonra kapıdan ne çıksın? Öğretmen ve yanında İbrahim. O an öyle utanmıştım ve korktum ki anlayamassınız. Daha sonra ise hemen sırama koştum ve oturdum.

ortaokulda okul tuvaletini tuvaletimi yapmıştım sonra derse geç kaldığım için hoca azarladı :/ erkeğim ama hala utanıyorum

okulda o gün nöpetciydim ve okulda kızlar ve erkekler öğretmen odası farklı müdür dediki şunu şuna ver bende o kim bilmiyorum ismi çok değişikti bende bayan ismi sandım bayan öğretmen odasına gittim dedim x hocası burdamı herkes güldü ne alaka o hocanın burda ne işe var dedi bende mal gibi kaldım 10 saniye dona kaldım sonra pardon deidm çıktım hocalar hep güldü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl