Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1- Kesinlikle Güneyhosttan alma kendileri bir Serhat yalçın tostingidir. 2- Kodzer i bizzat kullandım çok uygun fiyatları var.
3- Axitr için birşey diyemeyeceğim.
Gelelim Güneyhosta :
Güneyhost tam bir Serhat yalçın tostingidir bunu destekleyecek kanıtım var tabikide.
Buyrun burada kendisi güneyhostun konusunda bahsettiği sunucunun resmini atıyor.
Ve Siberdizayn'ın temasını çalıp kullanıyorlar.
İyi günler.
Kodzer için de birşeyler diyeceğim.
Kodzer'in sunucularının kalitesini bizzat test ettim ve çok memnun kaldım.
Sunucuları DGN'den Radore'ye taşındı bilmeyenler için.
Yani İstanbul'da olanlar için 0-10 ping arası hizmet vermeye başladı diyebilirim.
İşlemcileri x5670 ve x5675 yani güçlü işlemciler kullanıyorlar.
Öncelikle şunu netleştirelim. Web hosting mi alıcaksın yoksa VDS, Minecraft Sunucu, dedicated.. vs mi alıcaksın.
Ama ne alırsan al sadece şunu söyleyim Ucuz etin yahnisi yavan olur. Yani kısacası bir şey ucuz diye kaliteli değildir. Kalite istiyorsan parasına kıyıp en iyi yerden en iyi kişiden almanlısın.