En Ucuz Firma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60-80 Bütçen yoksa bu işlere girme. Vip satışlarımın yarısını siz veririm diye bir firmaya yazmakta ilginç. (Bence küçük düşürücü)

Hostlayıcı'yı tercih edebilirsiniz, ekonomik fiyatları var.

xeon e5 isimli işlemciyi alabilirsin o zaman ucuz arıyorsan

En ucuz diyorsan Hostlayıcı.

Merhaba yardımcı olurmusunuz acaba ben ucuza bir şekilde 4 gb ramli bir minecraft sunucusu açıcağım ama heryerde çok pahalı sizce en ucuz yer neresi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tercih yapabilirsin hepsi de güvenilir ben daha önce başka bi firmadan aldım ama orası bütceni aşar mi bilmiyorum eklemedim ama yine de eklerim

Çok şey kaçırmadınız! SiberCRAFT serisi minecraft sunucularımızı tercih edebilirsiniz. Rakipsiz fiyat tarifemiz ile size yardımcı olabiliriz.

Sağlıklı günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl