En ucuz domain sitesi hangisidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kresmorke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kresmorke

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Birçoğunuz GoDaddy diyecek biliyorum fakat ben birkaç site daha buldum. Acaba bu siteler bana sorun çıkartır mı? Bütçem kısıtlı olduğu için 10₺ bile çok fazla önemli benim için o yüzden bu sitelerden almayı düşünüyorum yoksa bende GoDaddy'den alıp rahatıma bakarım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer uzantı ile alakalı bir problemin yoksa .xyz alan adını alabilirsin. Oldukça uygun fiyatlara satılıyor.

Eğer uzantı ile alakalı bir problemin yoksa .xyz alan adını alabilirsin. Oldukça uygun fiyatlara satılıyor.
.com uzantılı bir domain almak istiyorum, konuda belirttiğim siteler güvenli midir sizce? Bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?

.com uzantılı bir domain almak istiyorum, konuda belirttiğim siteler güvenli midir sizce? Bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?
Hostlar hakkında ne yazık ki bilgim yok bundan dolayı yanlış bilgi vermek istemem. GoDaddy'de ilk alımda 35 TL gibi bir fiyata .com domaine sahip olunabiliyordu. Eğer kampanya hala devam ediyorsa ondan faydalanabilirsiniz.

Hostlar hakkında ne yazık ki bilgim yok bundan dolayı yanlış bilgi vermek istemem. GoDaddy'de ilk alımda 35 TL gibi bir fiyata .com domaine sahip olunabiliyordu. Eğer kampanya hala devam ediyorsa ondan faydalanabilirsiniz.
Evet biliyorum fakat 28₺'ye veren 2 site daha var onlar güvenli mi diye sormuştum fakat teşekkürler ilginiz için.

öneriyorum. 20 dakika içerisinde teslim ediyorlar. Ayıca GoDaddy'deki fiyattan daha ucuz.
Kdv dahil 38 Türk Lirası .com

Birde arayüzü vs.'de kolay anlaşılabilir kullanışlı. (Godaddy gibi karman çorman değil.)
Opera Anlık Görüntü_2021-02-23_223713_my.teknoclouds.com.tr.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl