freadfries
Ne konu gelirse açıyoruz, ben mesela şu an ilk solo Minecraft paketimin build kısmı için kaynak bulmaya çalışıyorumNeler konuşuyoruz bakalım?
freadfries
Sağolasın, çakma lobi için önerdiğin bir sürüm var mı? 1.19.4 taban sürüm planlıyorumKolay gelsin

Yusuf Mert
Bence 1.20.4 aç daha iyi olur.Sağolasın, çakma lobi için önerdiğin bir sürüm var mı? 1.19.4 taban sürüm planlıyorum
freadfries
1.20.4 gözüme biraz yüksek geldi, ama ona da bakarımBence 1.20.4 aç daha iyi olur.

Yusuf Mert
Pışman olmazsın bana güven.1.20.4 gözüme biraz yüksek geldi, ama ona da bakarım

Rossaw
1.21.4'de olabilir çok falza plugin destekliyor ve optimizesi iyi.Pışman olmazsın bana güven.![]()

Yusuf Mert
Yaptığım araştırmalarda çok sürümü denedim üst sürüm olarak, ama en iyi sonuçlar pluginler ile alakalı uyumlulukta 1.20.4 daha iyi geldi bana.1.21.4'de olabilir çok falza plugin destekliyor ve optimizesi iyi.

Rossaw
1.20.4'de iyi kullanan sayısı fazla eğer daha üst sürüm düşünürse şeklinde önermiştim ben.Yaptığım araştırmalarda çok sürümü denedim üst sürüm olarak, ama en iyi sonuçlar pluginler ile alakalı uyumlulukta 1.20.4 daha iyi geldi bana.
freadfries
Gerekli eklentileri belirli olan bi çakma lobiye bu kadar yüksek bir sürüm gerekliliği uygun mu? Spesifik oyun modları düşük sürümde çalışmayı gerektirebiliyor ve çakma lobiyi bu kadar yüksekte tutmak bir bakıma tüm oyun modlarını o sürüm ve yukarısında yapmayı gerektiriyor.1.21.4'de olabilir çok falza plugin destekliyor ve optimizesi iyi.

Rossaw
Oyun modlarınızı bilmediğim için oldu kusura bakmayın.Gerekli eklentileri belirli olan bi çakma lobiye bu kadar yüksek bir sürüm gerekliliği uygun mu? Spesifik oyun modları düşük sürümde çalışmayı gerektirebiliyor ve çakma lobiyi bu kadar yüksekte tutmak bir bakıma tüm oyun modlarını o sürüm ve yukarısında yapmayı gerektiriyor.
Ve evet, ViaBackwards gibi geri sürüm desteği eklemeyi düşünmüyorum. Şahsen sunucu ve kullanıcı arasında sorun çıkardığını düşünüyorum.
freadfries
Zaten kendim sunucu açmayacağım, stok paket yapmayı düşünüyorumOyun modlarınızı bilmediğim için oldu kusura bakmayın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!