Oyun En Son Yorumu Kim Yapacak ?

Bu site varlığını sürdürene kadar bu konu bitmeyecek.

Atasci olarak konuşuyorum. Ben en son yorumu belki yapamam, en iyi yorumu da yapamam, en komik yorumu da yapamam sana garanti veriyorum...

önemli olan en son yorum olması değil önemli olan kalıcı hatırlanabilir vurgulu kelimeler ve düzgün yazım kurallarıyla dikkat edilmiş ilgi çekici ve dikkat odağı olabilecek nitelikte dünyanın en iyi metni ödülünü alabilecek potansiyelde bir metin yazmaktır işte oda bende yok

önemli olan en son yorum olması değil önemli olan kalıcı hatırlanabilir vurgulu kelimeler ve düzgün yazım kurallarıyla dikkat edilmiş ilgi çekici ve dikkat odağı olabilecek nitelikte dünyanın en iyi metni ödülünü alabilecek potansiyelde bir metin yazmaktır işte oda bende yok
aynı yolun yolcusuyuz...

aslında önemli olan metnin ne kadar iyi düzgün olduğu değil o metnin 1 yıl geçtikten sonra vay be ne kadar değişikmişim o zamanlar nasıl öyle konuşuyorum demektir yani hatıra olmasıdır işte bu da 23/06/2026 daki halim belki bir başkası sayfayı atlayarak geçicekde bu mesaj okunmayacak belki buralar tozlanacak belki ileride vay be diyeceğiz ama önemli olan anın tadını çıkarmak öyüzden 1-2-3 tıp son yorum oluyor bu

Forum ölmediği sürece yada konu kilitlenmediği sürece burası ayakta kalacak

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl