DwordGG#2855
Olmuş baya.Baya Oldu Sanırsam 5 İla 6 Ay Civari :)
DwordGG#2855
Ne yaptın be. :D1-2 yıl arası.
Valla 1.derece akrabalardan ölen olmadı, Allah uzun ömür versin herkese. Hmm başka aşk konusunda da ağlamadım tabi zor dönemler geçirdim. Sevdiğin var mı diye sorarsan var ama o beni sevmiyo :D Baya bi olay döndü anlayacağın. xdNe yaptın be. :D
DwordGG#2855
Dediğin gibi olmuşsa kötü olmuş. Umarım sevdigin kız seni sever.Valla 1.derece akrabalardan ölen olmadı, Allah uzun ömür versin herkese. Hmm başka aşk konusunda da ağlamadım tabi zor dönemler geçirdim. Sevdiğin var mı diye sorarsan var ama o beni sevmiyo :D Baya bi olay döndü anlayacağın. xd
Yusuf Demir#4555
DwordGG#2855
Kötü olmuş. Büyük ihtimal kızdın ve ya dövdün :D7. Sınıfta falan.Çikolatamı bir arkadaş yemişti epey bir isyan edip ağlamıştım.Hatırlayınca bir içim burkuluyo tam ağzıma götürüyordum elimden almıştı...
Yaş 21 ama sadece ölüm kazalar vs. Olursa belki. Sana kalmış bir şey.Ben de pek ağlayan birisi değilim, ama ağlarsamda ya akrabam yada inandığım şeyler için ağlarım. Dünya için pek bir şey düşünmediğimizden düyalık şeyler için ağlamıyoruz.
Sanki ağlamayı seviyorsun. :D djhxsjdnAğladığım Çok Şey Vardi Hayat Hep Dayak :D e tabi ölen için de var genelde sinirden ağlarım yada biktigimdan :) Ama Sanırım En Son 1 2 Hafta Önce
Kötü olmuş. Büyük ihtimal kızdın ve ya dövdün :D
Dövemedim Çünkü Kadına El Kalkmaz Tavrım Ozaman da Vardı.Ama Hala İçim Yanar :D
DwordGG#2855
La olum buralarda harcanıyorsun. Git boks'a filan bari bir işe yarasın o gücün :D sdgsadgsdfgBen ağlarım ama zor ağlarım örneğin biri yumruk atsa ağlamam yere düşsemde ailem için ayağı kalkar soyadım gibi sağlam sülalesini sağlam devam ettirim bu hayata. Atatürkü bilirsiniz ordusu için kaburga kemikleri kırılmıştı (hepsi) ama genede ayağı kalktı bende ayağı kalkarım zor ağlarım ama en çok ağlantanlardanım çünkü bir kere sinirlendiğimde terminatör gibi oluyorum bilen bilir. çok sinirlendiğimde bedenim kırmızı oluyor ve kollarımdan damar çıkıyor not: abartı değil gerçek! çok sinirlenirsem kendimi tutmaya çalışıp sinirimi atcak başka şeylere vururum sıra vs. geçende çocuğun biri beni çok sinirlendirdi okulda :D tek elimle havaya kaldırdım çocuğu sağ taraftan uçurtarak sol tarafa fırlattım çocuk daha dokunamıyor bana ve gördüğü an uzaklaşıyor :D uzun lafın kısası : sinirlenince terminatörüm ama biri ile kavga etsemde o bana 1 yumruk atsa sonra bende 1 tane atsam kaçar gider ama eğer yumruğu yedikten sonra yere düşersem ailem için ayağı kalkar mücadale ederim! not: mc-tr de benim ailemdendir. kötüler kendini bilir saygılar..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!